به گزارش ایسنا، رقابت نهایی این رویداد ملی از جمعه ۲۳ شهریور کار خود را آغاز کرد و اجراهای روز دوم شنبه ۲۴ شهریور، با حضور ۱۰ گروه سرود در بخش اجرای صحنهای در تالار رودکی برگزار شد.
چهار داور این جشنواره مجید اخشابی، حامد عسکری، شهلا میلانی و سیدجواد هاشمی به جوانب مختلف اجرای گروهها نظارت و داوری کردند.
همچنین در کنار داوران، محمود سالاری (معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، امیرحسین سمیعی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ) و حامد جلیلی (مدیر دفتر سرود) به تماشای اجرای گروهها نشستند.
نوازندگان ارکستر برای همراهی گروههای سرود به رهبری آرمان مهربان روی صحنه رفتند.
نخستین گروه شرکت کننده، گروه موسیقی «زهراییون» از اهواز با قطعه «تراب جاویدان» به سرپرستی علی اکبر فلاحی اجرای خود را انجام دادند. گروه دوم نیز «مصباح الهدی» لارستان بود که با قطعه «همدم علی» به سرپرستی یزدان پناه به صحنه رفت.
سپس گروه سرود «شهید فانی» از لارستان قطعهای با عنوان «نم نم بارون» را خواند. سرپرستی این گروه را محمدمهدی باقری برعهده داشت.
گروه چهارم، «آوای رضوان» از گرگان به سرپرستی امامی و سپس گروه پنجم «همسرایان» از آبادان به سرپرستی تنهانژاد اجرایشان را انجام دادند.
در ادامه گروهها برای دقایقی به استراحت پرداختند تا ادامه اجراها در بخش دوم از سرگرفته شود.
گروه سرود «پسران خورشید» از یاسوج اثری فولکلور از این استان را با عنوان شادیانه و براساس رسم و رسومات آیینی و محلی ازدواج و فرهنگ خانواده اجرا کرد. سپس گروه «سراج» از خراسان رضوی شهر مشهد به صحنه رفت.
گروه آفاق از استان گلستان به سرپرستی فرهمند بهاردوست، اجرایی با عنوان «شکوه وطن» را با موضوع ایران اجر کرد و گروه نهایی «آرشه» از اصفهان بود.
برگزاری بخش نهاییِ نخستین دوره جشنواره ملی سرود فجر، از ۲۳ شهریور آغاز و تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ ادامه دارد. در این بخش، گروههای راه یافته به مرحله نهایی روی صحنه تالار رودکی و در مقابل داوران به رقابت میپردازند.
انتهای پیام