اسحاق ترکاشوند در گفتو گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شهرستان تویسرکان با برخورداری از بیش از ۲۶۰ اثر تاریخی، فرهنگی و جاذبه گردشگری، ثبت جهانی محصول گردوی خود و ثبت جهانی کاروانسرای فرسفج ظرفیتهای زیادی برای توسعه صنعت گردشگری دارد.
وی بیان کرد: همچنین برخورداری از بارگاه حضرت حیقوق نبی(ع) به عنوان یک ظرفیت بینالمللی گردشگری، فرهنگی، تاریخی و مذهبی این امکان را فراهم میکند که شهرستان تویسرکان به توسعه گردشگری فراملی نیز بپردازد.
ترکاشوند با بیان اینکه گرچه گردو یک محصول باغی است اما اکنون دارای هویت ویژه جاذبههای گردشگری نیز شده است، تاکید کرد: تویسرکان به عنوان شهر جهانی گردو و پایتخت گردوی ایران باید بیش از پیش در عرصههای ملی و بینالمللی حرف برای گفتن داشته باشد.
مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تویسرکان ادامه داد: مجموعه جشنوارههای جنبی جشنواره گردو، مبل و منبت و فرش دستباف تویسرکان طوری برنامهریزی شده که خروجی نهایی آنها توسعه صنعت گردشگری و در نهایت جذب سرمایهگذاران اقتصادی و تولیدی و پویایی فضای کسب و کار شهرستان باشد.
وی خاطرنشان کرد: با رونق و پویایی بیشتر اقتصاد شهرستان تویسرکان میتوان امیدهای زیادی را برای تحول در مسیر توسعه این شهرستان در سالهای آتی زنده کرد.
به گزارش ایسنا، شهرستان تویسرکان از ۱۵ شهریورماه تا ۱۳ مهرماه سال جاری شاهد برگزاری جشنواره گردو، صنایع مبل و منبت و فرش دستباف و مجموعهای از رویدادهای گردشگری، فرهنگی و هنری با هدف توسعه و رشد و بالندگی بیشتر است.
انتهای پیام