منصور بیجار در گفت وگو با ایسنا، گستره هر یک از این زمینهای چمن مصنوعی را یکهزار و ۳۵۰ مترمربع عنوان کرد و افزود: هدف از راهاندازی زمین چمنهای مصنوعی مینی فوتبال در روستاها افزایش سرانه ورزش بویژه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان استان است.
وی تاکید کرد: توجه و توسعه ورزش در روستاها ضمن ایجاد عدالت در توزیع سرانههای ورزش سبب کشف و پرورش نیروهای جوان و استعدادهای نهفته ورزشی بسیاری در روستاهای این استان میشود.
معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: افتتاح سال ورزشی چند منظوره ۲ هزار نفری چابهار، بهره برداری از خانه کشتی زابل یا صرف اعتبار ۳۸۰ میلیارد ریال، تکمیل زمین فوتبال و پیست دو و میدانی شهدای گمنام خاش و اتمام فاز نخست استادیوم زهک از دیگر اقدامات مهم در حوزه ورزش استان در سالهای اخیر بوده است.
وی افزود: همچنین اتمام فاز نخست استادیوم شهید ریگی چابهار، تکمیل زمین فوتبال و پیست دو و میدانی کنارک، زمین چمن و پیست دو و میدانی راسک، تکمیل فاز نخست استادیوم هزار نفری میرجاوه و زمین فوتبال گل بزرگ کالور دشتیاری از دیگر اقدامات در حوزه توسعه ورزش استان در سالهای اخیر بوده است.
بیجار تاکید کرد: با مجموع اقدامات انجام شده در حال حاضر متوسط سرانه فضاهای ورزشی استان ۴۷۸ /. متر مربع به ازای هر نفر است و همچنین متوسط سرانه فضاهای ورزشی بسته در استان ۶۴./. متر مربع به ازای هر نفر و متوسط فضای ورزش روباز به ازای هر نفر ۴۱۳/. برآورد شده است.
انتهای پیام