در گفت‎وگو با ایسنا اعلام شد؛

ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر برای سرویس مدرسه در یزد

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با بیان این که تاکنون افزون بر ۳۴ هزار دانش‌آموز برای دریافت خدمت سرویس مدرسه از طریق سامانه ثبت‎نام کرده‎اند، گفت: تاکنون برای حدود ۱۲ هزار نفر از این دانش آموزان سرویس بندی انجام شده است.

«مهدی فعالی» در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون اقدامات صورت گرفته جهت سرویس دانش‌آموزان در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: تاکنون ۳۴ هزار و ۳۴۲ نفر در سامانه سپند جهت دریافت خدمات سرویس مدرسه ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۵۴.۵ درصد مربوط به دانش‌آموزان دختر و ۴۵.۵ درصد درخواست سرویس جهت دانش‌آموزان پسر بوده است.

انجام سرویس بندی برای ۱۲ هزار نفر تاکنون

وی با بیان این که اطلاعات ۲۸ هزار و ۹۰۱ مورد از ثبت نام شدگان کامل و وارد مرحله سرویس بندی شده است، گفت: سرویس بندی مدارس از دو هفته قبل آغاز و تاکنون برای حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز سرویس بندی انجام شده است.

فعالی با بیان این که برخی از ثبت‌نام شدگان نوع سرویس خود اعم از سواری، ون یا مینی بوس را انتخاب نکرده‌اند، گفت: حدود هشت هزار مورد از ثبت نامی‎ها درخواست مینی‌بوس، یک‌هزار و ۳۰۰ نفر برای ون و بخش اعظم باقیمانده یعنی افزون بر ۱۸ هزار نفر نیز برای خودروی سواری درخواست سرویس کرده‎اند.

وی عنوان کرد: تاکنون ۸۹۰ راننده نیز ثبت نام شده‌اند ولی براساس اطلاعات سرویس بندی شده تاکنون نیاز به یکهزار و ۲۰۰ راننده است که همکاران سازمان حمل و نقل در حال وراد کردن اطلاعات رانندگان دیگر است.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‎هایی که اطلاعات ثبت شده آنها ناقص بوده از طریق پیامک مطلع شده‌اند و در برخی موارد نیز بعضاً به دلیل به حدنصاب نرسیدن تعداد متقاضیان نوع سرویس انتخاب شده، هنوز سرویس بندی کامل نشده که در این باره با شرکتهای حمل و نقل طرف قرارداد در حال رایزنی برای سرویس‌دهی متناسب به این افراد هستیم.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری با بیان این که سامانه سپند در مرحله ثبت نام با یکسری مشکلات مواجه شد که به مرور مرتفع شد، افزود: با این حال این سامانه همچنان در سرویس بندی با نواقصی همراه است که امیدواریم در داخل استان جهت رفع و ساماندهی آن اقدام مناسبی داشته باشیم و بتوانیم به حداکثر دانش‌آموزان خدمات مناسبی در این رابطه ارائه کنیم.

وی در مورد هزینه پرداختی به شرکت‌های فعال در حوزه سرویس مدارس نیز اظهار کرد: براساس نرخ اعلام شده به ازای مسافت تا ۸ کیلومتر مبلغ ۶ میلیون تومان به عنوان ورودی و به ازای هر ۱۰۰ متر اضافه مبلغ ۶۰ هزار تومان و از مسافت ۸ تا ۱۲ کیلومتر نیز مبلغ ۸ میلیون تومان به عنوان ورودی و به ازای هر ۱۰۰ متر اضافه مبلغ ۶۰ هزار تومان محاسبه می‌شود.

فعالی از تمایل این سازمان برای بهره گرفتن برخی شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه خبر داد و در مورد این که چرا از این شرکتهای دارای مجوز ملی در استان بهره گرفته نشده است، گفت: براساس مصوبه هیات وزیران تمام استانها جهت ارائه سرویس مدارس موظف به استفاده از سامانه سپند هستند و تنها مرجع صدور مجوز برای رانندگان سرویس مدرسه سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری است و برهمین اساس نیز تنها رانندگانی که دارای پروانه فعالیت از این سازمان هستند، مجاز به سرویس‌دهی دانش‌آموزی هستند.

وی گفت: براساس تبصره ۵ ماده ۲۵ آیین نامه مصوب هیات وزیران، شورای ترافیک استانها موظف شده در صورت بروز مشکل در رابطه با سرویس مدارس کارگروهی را تشکیل بدهد که این اقدام در یزد نیز برای رفع برخی مشکلات صورت گرفت ولی این تبصره به منزله استفاده از سایر نرم افزارها نیست.

رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری با اشاره به معرفی سامانه هوشمند تولید شده توسط جوانان یزدی یکی از شرکتهای دانش بنیان استان به تهران، گفت: متاسفانه برخی اتفاقات مانع از استفاده از سامانه مذکور شد ولی همچنان در یزد علاقمند به همکاری با شرکت‎های دانش بنیان موفق در این حوزه هستیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403062012125
  • خبرنگار : 50214