به گزارش ایسنا، هیأت تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل روز یکشنبه پیشنویس قطعنامهای را برای تصویب در مجمع عمومی سازمان ملل در هفته آتی ارائه کرد و خواستار اجرای تصمیم دادگاه لاهه درچارچوب جدولهای زمانی و سازوکارهای نظارتی ویژه شد.
طبق گزارش شبکه روسیا الیوم، در همین راستا، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیهای به روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» اعلام کرد که «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه این رژیم درحال تلاش برای مقابله با این اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین است.
طبق اعلام وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، کاتس دستور داد مجموعهای از اقدامات با هماهنگی آمریکا و سایر متحدان برای مخالفت با تصمیم تشکیلات خودگردان اتخاذ شود و همچنین به وزارتخانه دستور داد تا بستهای از پاسخها را علیه تشکیلات خودگردان فلسطین آماده کند.
کاتس به دیپلماتهای رژیم صهیونیستی، از جمله «دنی دانون» سفیر تلآویو در سازمان ملل متحد، گفت که باید به مقامات آمریکایی، اروپایی و سازمان ملل اطمینان دهند که در صورت تصویب پیشنهاد تشکیلات خودگردان فلسطین، این رژیم «تحریمهای شدیدی» را علیه این تشکیلات اعمال خواهد کرد که ممکن است شامل تعلیق تمامی کانالهای ارتباطی با آن باشد.
کاتس در این باره تهدید کرد: «اگر تشکیلات خودگردان فلسطین علیه اسرائیل به گونهای عمل کند که کاملاً با تعهدات خود در توافقات موقت امضا شده مغایرت داشته باشد، اسرائیل نیز به همین ترتیب عمل خواهد کرد و هرگونه همکاری با تشکیلات خودگردان فلسطین را متوقف کرده و منجر به انحلال آن خواهد شد.
پیشنویس قطعنامه پیشنهادی تشکیلات خودگردان فلسطین شامل تعیین جدولی زمانی برای عقبنشینی رژیم صهیونیستی از اراضی فلسطین طی ۶ ماه، درخواست برای ممنوعیت ارائه تسلیحات به شهرکنشینان، بازگشت فلسطینیها به سرزمینشان، اعمال تحریم علیه شخصیتهای صهیونیست و ممانعت از تاسیس دفاتر نمایندگی دیپلماتیک در قدس اشغالی است.
از ابتدای جنگ، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگی ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخته و بیش از ۱۳۴ هزار فلسطینی شهید و زخمی شدهاند. در این جنگ علاوه بر تخریب گسترده و گرسنگی که جان صدها کودک فلسطینی را گرفته و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان محسوب میشود، بیش از ۱۰ هزار فلسطینی دیگر هم مفقود شدهاند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
با گذشت ۳۳۹ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد میکنند و با تغییر روشهای مبارزه خود، کمینهای پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کردهاند.
انتهای پیام