مسابقات بخش آوایی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که آخرین بخش رقابتهای این رویداد است از صبح امروز نوزدهم شهریورماه به میزبانی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شده و تا چهارشنبه و زمان برگزاری مراسم اختتامیه ادامه خواهد داشت.
در این مرحله از جشنواره ۲۲۷ حافظ، قاری، مرتل، موشح، موذن، مداح و دعاخوان از هشت دانشگاه، سراسری (وزارت علوم) علوم پزشکی (وزارت بهداشت)، آزاد اسلامی، فرهنگیان، پیام نور، علوم و معارف قرآن کریم، ملی مهارت (فنیوحرفهای) و جامع علمی - کاربردی در دو گروه بانوان و آقایان حضور داشته و به رقابت با یکدیگر میپردازند.
جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که همیشه بعد از مسابقات سراسری قرآن سازمان اوقاف از بالاترین سطح در رقابتهای قرآنی کشور برخوردار بوده، محل تجمع چهرههای مطرح و جویای نامی است که برخی قبل از حضور در این جشنواره و برخی هم به فاصله یک یا دو سال بعد از درخشش در آن در سطح کشوری و بینالمللی افتخارآفرین شده و به چهرهای مطرح تبدیل میشوند.
حفظ، ترتیل، مداحی، تواشیح، گروه های مختلف نوایی جزو رشته های مختلف مسابقات آوایی قرآن و عترت هستند.
مسابقات بخش غیرآوایی نیز که شامل رشته پژوهشی، برنامهنویسی صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه در بخش فناوری تولید پادکست، کلیپ و محتواهای فضای مجازی و برنامه های کاربردی تلفن همراه، بخش هنری شامل رشته های عکاسی، خوشنویسی، خطاطی، تذهیب، طراحی پوستر و فیلم کوتاه داستانی و همچنین در بخش ادبی فیلمنامه نویسی، شعر و داستان نویسی در ۲۲ تا ۳۱ مرداد ماه برگزار شد.
همچنین از ۲۷۳ نفر شرکت کننده بخش معارف سیوهشتیمن دوره ملی مسابقات قرآن و عترت دانشجویی، ۱۶۷ نفر در بخش غیرآوایی انتخاب شدند که ۸۲ نفر در گروه معارفی و ۸۵ نفر از گروه ادبی هنری برگزیده شدهاند.
اختتامیه جشنواره قرآن و عترت ۲۱ شهریور ماه با حضور وزرای بهداشت و درمان، علوم و تیم های داوری در تالار وحدت تبریز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام