جعفر میعادفر در گفتوگو با ایسنا گفت: متاسفانه شاهد هستیم که در طول سال، شاید حدود ۲۰ بار در سراسر کشور، تکنیسین های اورژانس توسط همراهان بیماران مورد ضرب و شتم و خشونت قرار میگیرند که در برخی مواقع جراحات وارد شده به این افراد به حدی است که دچار شکستگی می شوند یا نیاز به بخیه پیدا میکنند؛ به همین دلیل ما از ضاربان به مراجع قضائی شکایت میکنیم.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: از آنجایی که این پروندهها، در مراجع قضائی همانند سایر پروندههای عادی مورد رسیدگی قرار میگیرند؛ نتایج آنها بسیار دیر معلوم میشود. همچنین شاهد هستیم که برای یک پرونده، پرسنل ما با وجود شرایط کاری سخت و شیفتهای طولانی، باید چندین بار به دادگاه مراجعه کنند که این مسئله با کار اورژانس اصلا تطابق ندارد.
وی با اشاره به اهمیت این مسئله افزود: چندی پیش ما برای دادستانی کل کشور، یک نامه سرگشاده نوشتیم. همچنین جلسهای با حضور معاون دادستان کشور برگزار شد و ایشان تمام حرف های ما را در این زمینه شنیدند.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: دادستانی کشور به ما قول داد اولا دادگاههای ویژه ای برای پرونده های ما ایجاد شود و پروندهها بدون نوبت مورد بررسی قرار گیرند. دوما مقرر شد کارشناسانی که در این دادگاه ها حضور دارند؛ از عواملی باشند که نسبت به کار اورژانس، اطلاعات لازم و کافی را داشته باشند.
میعادفر گفت: یکی از عمدهترین علتهای درگیری با عوامل اورژانس، دیر رسیدن آمبولانس بر سر بالین بیمار است که باعث ناراحتی همراهان بیمار و در نتیجه درگیری با تکنسینها می شود. در حالی که این مسئله اصلابه عوامل ما بستگی ندارد. من امیدواریم هر چه زودتر این مسائل رفع شود تا دیگر شاهد ناامنی برای تکنسین های اورژانس نباشیم و از این از دادستانی کل کشور میخواهیم تا ایجاد دادگاههای ویژه را در این خصوص پیگیری کنند.
انتهای پیام