محمدمهدی طهرانچی امروز (۱۸ شهریور ماه) در اجرای طرح ملی اعتلا که در دانشگاه آزاد واحد بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: بحث اصلی این است که در یک پیچ و بزنگاه تاریخی مهم قرار داریم. باید به روز باشیم تا فرزندان ما اسیر هجمههای غرب نباشند. انقلاب صنعتی از روزی که شروع شد ابتدا به ابزار، حیات و رشد داد و با این تحول، فعالیت خود را شروع کرد و در گام بعد، کارخانه و تولید انبوه ایجاد کرد. سپس بازار مصرف ایجاد کرد و به نوعی ابزار، حیات گرفت.
وی بیان کرد: نسل جدید در فضای دوگانه مجازی حضور داشت و این فضا ابزار را به ماشین همراه تبدیل کرد. بچههای ما را فضای مجازی در خود فرو برده است که تربیتیافتگان این فضا را میبینیم و باید مراقب بود و تحولات را به خوبی درک کرد.
طهرانچی گفت: اتفاقهایی که تا ۲۰ سال آینده رخ خواهد داد، بنا دارند کارخانه آدمسازی داشته باشند، افق آنها انسانهاییاند که یکجور فکر میکنند و تابع هستند.
وی ادامه داد: باید در فناوری پیشتاز بود و اگر اساتید با علم روز نتوانند به روز باشند، نمیتوانند در پیشبرد اهداف موفق باشند. از همین رو باید برای تحول پرقدرت تلاش کنیم.
او گفت: سالهاست تابآوری فرهنگها را در پلتفرمهای خارجی نسبت به برهنگی بالا میبرند. در بیشتر پلتفرمها امکان ندارد صحنههای مستهجن را نمایش ندهند، میخواهند تابآوری حیوان شدن را رقم بزنند. اگر خروش علوی رهبری نبود طرح ۲۰۳۰ در کشور اجرایی میشد.
وی اظهار کرد: کسانی که وحشیانه در غزه کودککشی میکنند، در المپیک پاریس مدال طلا دریافت میکنند و ورزشکاری که پرچم امیرالمؤمنین (ع) را در دست دارد، از دادن مدال طلا حذف میشود، ولی نماد شیطانپرستی روی بدن بسیاری از ورزشکاران نقش دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اگر پیشتاز در علم و فناوری نشویم، محکوم به فنا هستیم. اگر با علم روز پیشتاز نشویم، فردا جز اسارت در انتظار فرزندان و جوانان ما نیست.
طهرانچی ادامه داد: با نسل جدید باید با زبان خودشان حرف زد و اساتید دانشگاه در هر رشتهای باید موعظه کنند. عدم استفاده از معارف اسلامی یک نقص است که باید رفع شود.
وی بیان کرد: چند مولفه در رشد اثرگذار است که شامل دانایی، توانایی، ثروت و رفاه است و همه این نسخههایی که میپیچیم برای این است که با نسل جدید با زبان خودش حرف بزنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه برای ما نهاد تعلیم رشد انسان و جامعه است، افزود: دانشگاه یک اجتماع است، اما هر ساختاری دانشگاه نیست و اگر عدالت نباشد، ساختاری شکل نمیگیرد.
انتهای پیام