راهکار تربیت مدیر تراز مومن و انقلابی

با تغییر هر دولت اگر رویکردهای متفاوتی وجود داشته باشد، شاهد تغییرات مدیریتی خواهیم بود. طبعا در این شرایط نیازمند ۱۵هزار نیروی مدیر در کشور متناسب با تغییرات هستیم. اگر این تعداد نیرو به‌طور مرتب در هر دولت شناسایی و به بدنه مدیریتی کشور تزریق شود، مشکلی در زمینه بازنشستگی نیروهای باتجربه نخواهیم داشت و جوانان تربیت شده مؤمن و متعهد می‌توانند جایگزین شوند. علاوه بر این، چرخه تربیت نیروهای جوان و متعهد موجب می‌شود نظام به لحاظ مدیریتی آسیبی نبیند و از مسیر اصلی خود منحرف نشود.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا ترقی‌، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی در جام جم نوشت:

رهبرمعظم انقلاب اسلامی درنخستین دیدارخود باهیأت دولت چهاردهم فرمودند:ملاک انتخاب مسئولان دولتی بایدفردجوان،مؤمن،انقلابی، متعهد و پرانگیزه باشد.دربخش‌های مختلف علمی، هسته‌ای،نانو و...درحوزه علمی - تحقیقاتی ازجوانان استفاده و پیشرفت کردیم.

ایشان افزودند: جوانان گره‌های مختلفی را باز کردند. جوانان را که در رأس کار مدیریتی گذاشتیم، نسلی از مدیران پرانگیزه برای فردا تربیت می‌شوند. رئیس‌جمهور اگر بتواند یکصد جوان مؤمن، پرانگیزه، متعهد و انقلابی آماده کند و تحویل کشور دهد، کار بسیار باارزشی انجام داده است.
همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند و در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز به‌طور مفصل مطرح شده‌، باید نسل جوان کشورمان را برای پذیرش مسئولیت‌های اجرایی در تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی آماده کنیم. آماده کردن جوانان نیازمند آن است که تجربه چهار دهه انقلاب اسلامی در بُعد مدیریتی در برخورد با بحران‌ها، مشکلات، موانع و تجربیات شاکله نظام جمهوری اسلامی که در تاریخ بی‌نظیر است، صحیح منتقل شود. اگر تجربیات بی‌نقص منتقل شود، تداوم انقلاب اسلامی امکان‌پذیر خواهد بود. باید بتوانیم نسل آینده مدیران را از تیم مدیریت فعلی بسازیم و در بُعد ایمانی و اعتقادی و به‌ویژه تعهد، به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ایمان به اهداف آن تربیت کنیم تا تداوم انقلاب اسلامی تضمین شود.‌فرمایش مقام معظم رهبری این بود، اگر دولت چهاردهم بتواند ۱۰۰ جوان در تراز انقلاب اسلامی تربیت کند که مؤمن، متقی و معتقد به آرمان‌های انقلاب اسلامی باشند و تجربه اجرایی برای پذیرش مسئولیت بیابند، کار بسیار مهمی انجام داده است.
برای تحقق این موضوع، نخست باید بانک اطلاعاتی جوانانی که مستعد رشد هستند، تهیه شود و سپس برنامه‌ریزی برای آموزش‌های جامعی که بتواند آنها را در سطح مدیریت تراز انقلاب اسلامی تربیت کند، اختصاص داده شود. در کنار این موارد جوانان باید بتوانند از تجربیات مدیران موفق کشور استفاده کنند.باید در کنار برنامه‌ریزی، جوانان نخبه و منتخب آموزش عملی ببینند و کادرسازی به‌عنوان روند نهادینه شده در ساختار دولت موردتوجه قرار گیرد تا بتوان نتیجه و محصول آن را در سال‌های آتی در راستای بهره‌گیری از توان نسل جوان مشاهده کرد. منابع گوناگون و متعددی برای شناسایی جوانان مستعد وجود دارد که اگر مرکزی برایش ایجاد شود، می‌تواند با جمع‌آوری اطلاعات لازم و تهیه بانک اطلاعاتی، زمینه مناسبی ایجاد کند تا با توجه به ملاک‌های مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتخاب جوانان، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای برای کادرسازی فراهم شود و به نتیجه برسد. با تغییر هر دولت اگر رویکردهای متفاوتی وجود داشته باشد، شاهد تغییرات مدیریتی خواهیم بود. طبعا در این شرایط نیازمند ۱۵هزار نیروی مدیر در کشور متناسب با تغییرات هستیم. اگر این تعداد نیرو به‌طور مرتب در هر دولت شناسایی و به بدنه مدیریتی کشور تزریق شود، مشکلی در زمینه بازنشستگی نیروهای باتجربه نخواهیم داشت و جوانان تربیت شده مؤمن و متعهد می‌توانند جایگزین شوند. علاوه بر این، چرخه تربیت نیروهای جوان و متعهد موجب می‌شود نظام به لحاظ مدیریتی آسیبی نبیند و از مسیر اصلی خود منحرف نشود.
 

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۴
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403061810857
  • خبرنگار :