جواد گودرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به افزایش بالای تولید سیب در بروجرد، لازم است که ۱۰ هزار تن فضای سردخانهای ایجاد شود تا بخش دیگری از تولیدات سیب نگهداری شود.
وی خاطرنشان کرد: هرساله به دلایل مختلفی حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد میوههای درختان سیب، قبل از برداشت پای درختان میریزند و به این سیبها، سیبهای پادرختی یا درجه ۳ یا صنعتی گفته میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اضافه کرد: این سیبها قابلیت فروش بهعنوان سیب تازه خوری و انبار کردن را ندارند و فقط قابل استفاده در صنایع تبدیلی مثل تولید پوره، ترشک و لواشک، سرکه سیب و... هستند.
گودرزی بیان کرد: بروجرد به عنوان قطب سیب استان است که هرساله بیش از ۵۰ هزار تن انواع سیب گلاب و پائیز از سطح باغات برداشت میشود.
وی ادامه داد: از ابتدای پائیز برداشت سیب پائیزه در بروجرد آغاز میشود که امسال پیشبینی میشود ۴۰ هزار تن سیب برداشت شود که از این میزان حدود ۴ هزار تن سیب پادرختی و درجه سه است.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: مابقی سیبهای درجه یک و دو هستند که بخشی به صورت تازهخوری، بخشی در سردخانه نگهداری خواهد شد و بخشی هم به کشورهای دیگر صادر میشود.
انتهای پیام