این کنفرانس ملی با حضور صاحب نظران و اساتید برجسته دامپزشکی کشور در قالب دامپزشکی نوین، دانش بهره ور و سلامت جامعه در قالب سخنرانی، نشستهای کارگاهی وعلمی و وبیناری برگزار شد.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین شهرستان آمل گفت: یکی از رویکردهای اصلی دربرگزاری این همایش ملی، ارتباط هرچه بیشتر دانشگاهها با حوزه صنعت و تعامل دوسویه در راستای همکاریهای بیشتر است.
دکتر اکبر حاجیزاده افزود: فناوریها و نوآوریها در علوم پایه، پاتوبیولوژی، علوم بالینی دامپزشکی و چالشها و نوآوریها در کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی از مهمترین محورهای دومین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی است.
به گفته حاجی زاده، رویکردهای نوین در حوزه شیلات و آبزیان، کاربرد گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی در دامپزشکی روشهای نوین در تشخیص و پیشگیری بیماریها، هوش مصنوعی متاورس و کاربردهای آن در دامپزشکی، اشتغال و اقتصاد، بیماریهای مشترک انسان و حیوان، نوآوریهای زیست فناوری و نانو زیست فناوری در دامپزشکی، جایگاه حقوق حیوانات در ایران و نوآوریها در تولید ترکیبات بیولوژیک و واکسن به عنوان دیگر محورهای پیشبینی شده در این کنفرانس یک روزه است.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل ادامه داد: برگزاری این کنفرانس میتواند بستری مناسب برای تبادل یافتههای نوین در زمینه دامپزشکی و توانمند سازی مهارتهای تخصصی باشد.
دکتر حاجی زاده اضافه کرد: دراین همایش، نشستها و کارگاههای آموزشی تخصصی از توانمندیها، نیازها و چالشهای صنایع و سازمانهای مرتبط به موازات نشستهای پژوهشی برگزار شد.
وی به جایگاه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل به عنوان تنها دانشکده دولتی درسطح استانهای شمالی کشور اشاره کرد و گفت: شهرستان آمل به عنوان یکی از صنعتیترین شهرهای مازندران به دلیل برخورداری از شرایط طبیعی و جغرافیایی ویژه و همچنین وجود شهرکهای صنعتی و کارخانههای مطرح متعدد در عرصه دام و طیور به عنوان یکی از مهمترین قطب تولیدات فرآوردههای دامی کشور به شمار میرود.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل یادآور شد: برای دومین دوره این همایش، از اساتید نخبگان و صاحب نظران علمی چندین سخنرانی کلیدی علمی و صنعتی در زمینههای مرتبط با دامپزشکی دعوت شده تا آخرین تجارب و دستاوردهای خود را در اختیار علاقمندان و شرکت کنندگان همایش قرار دهند.
انتهای پیام