توفیق عنافچه در گفتوگو با ایسنا با اشاره به انتشار ویدیویی از قطعی برق در بیمارستان معرفیزاده شادگان اظهار کرد: شب گذشته ترانس برقی که در خارج از بیمارستان معرفیزاده قرار دارد و برق بیمارستان را تامین میکند دچار مشکل شد و برق بیمارستان قطع شد.
وی افزود: بعد از قطع برق، نیروهای شرکت توزیع برق به محل آمدند و مشکل برق را در مدت نیم ساعت رفع کردند.
عنافچه درباره انتشار مطالبی با این مضمون که برق بیمارستان به دلیل مشکلات داخلی قطع شده است، گفت: چنین چیزی نیست و اگر این گونه بود که نیروهای اداره برق نمیآمدند مشکل را حل کنند. به محض رفع مشکل، برق وارد مدار شد اما در مدتی که برق قطع شده بود از ژنراتور استفاده کردیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان تصریح کرد: بیمارستان معرفیزاده شادگان دو ژنراتور بزرگ دارد که به سرعت برق وارد مدار شد. بین قطعی برق تا روی کار آمدن ژنراتورها، دو سه دقیقه طول میکشد و در این بازه زمانی از قطعی برق بیمارستان عکس و فیلم گرفته و منتشر شد.
وی بیان کرد: البته زمانی که ژنراتورها فعال میشوند، برق ابتدا روی مدار بخشهای ویژه، اتاق عمل، اورژانس و سیستمهای خنککننده میآید و این بخشها را پوشش میدهد و بعد از چند دقیقه دیگر برق سیستمهای کامپیوتر و ... وارد مدار میشود.
عنافچه گفت: بیمارستانها در زمان قطعی برق باید شکل و شمایل استانداردی داشته باشند زیرا علاوه بر لزوم تامین برق روشنایی و سیستم خنککننده، تجهیزات پزشکی مهمی داریم که نباید دچار اختلال شوند و باید فاصله قطعی برق تا وارد مدار شدن ژنراتورها رعایت شود تا مشکلی در این زمینه نداشته باشیم. در مورد شب گذشته هم خدماتدهی در حد سه تا چهار دقیقه بدون برق بود و برق به سرعت وارد مدار شد.
وی افزود: صیانت از برق بیمارستانها و مراکز درمانی بسیار مهم است. علاوه بر اینکه در حوزه درمان باید خودمان را اصلاح و ظرفیت سیستم برق اضطراری را بهتر کنیم، اداره برق هم باید برای قطعی برق یا اصلاح مدار حتما هشدار قطع برق صادر کند تا شرایط بهتر مدیریت شود. تعامل دو طرف میتواند موجب شود شرایط را بهتر مدیریت کنیم و خدماتدهی دچار خدشه نشود.
انتهای پیام