رضا خواجهای در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ۲۹۹ پروژه به بهرهبرداری رسیده در حوزه اشتغالزایی روستائیان در استان، برای ۲۷۲ متقاضی تسهیلاتی معادل ۳۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه، طرح منظومهها، چشم اندازها و راهبردهای توسعه روستایی را با تأکید بر سطح شهرستانها مشخص کرده و مراکزی که بتوانند با روحیه جهادی کارکردی همچون مراکز رشد و شتاب دهی کسب وکار در عرصه های روستایی را داشته باشند، ترغیب می کند، اظهار کرد: شناسایی نقاط قوت در حوزه تولید و اقتصاد روستا، مدیریت و پرورش این نقاط قوت و استفاده از پشتیبانی علمی کارشناسان برای اجرای این طرح مد نظر است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با تاکید بر اینکه اجرای طرح منظومه روستایی موجب توانمندی و بهبود چشمگیر وضعیت معیشت ساکنین روستاها می شود، تصریح کرد: طرح اشتغالزایی در زمینه طرحهای بومگردی، فرآوری و بستهبندی زیتون، پرورش گیاهان دارویی، فراوری محصولات باغی، دامداری، صنایع دستی، شیلات و زنبورداری و ... در حال اجر است که سبب ایجاد تعدادی فرصت جدید شغلی و افزایش انگیزه اهالی برای ماندگاری در مناطق روستایی این شهرستان شده است.
خواجهای تاکید کرد: تلاش در توانمندسازی اقتصادی روستاییان، محرومیت زدایی، افزایش حس تعلق به روستا، ارتقای کیفیت زندگی روستاییان، افزایش توان اقتصادی بانوان روستایی، افزایش تعاملات اجتماعی درقالب تقویت و ایجاد نهادهای مردمی، جذب فرصتهای سرمایهگذاری و خیرین در امر اشتغال روستاییان از اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه در طرح منظومه روستایی ظرفیتهای اقتصادی و اشتغالزایی هر روستا شناسایی و مشخص شده است، یادآور شد: در این طرح بر اساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و قابلیتهای شغلی، اجتماعی و اقتصادی روستاها به تفکیک منظومههایی طراحی شده است.
انتهای پیام