خسرو شهبازی در گفتو گو با خبرنگار ایسنا افزود: با هماهنگیهای انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان و وزارت جهاد کشاورزی و همچنین با جوجهریزیهای مناسب انجام شده در حال حاضر مشکلی در تامین مرغ گرم در بازار وجود ندارد و امیدواریم حداقل تا ۲ماه آینده چالشی در خصوص کمبود مرغ در استان نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر در هر دوره نزدیک به ۵میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای جوجهریزی استان انجام میشود، تصریح کرد: میزان تولید جوجه یک روزه از ۶۹ میلیون قطعه در سال ۱۴۰۱، اکنون به ۱۱۴میلیون قطعه رسیده که رشد ۶۵درصدی را نشان میدهد.
شهبازی یادآورشد: جوجهریزی سالانه واحدهای گوشتی استان از ۴۸ میلیون قطعه درسال ۱۴۰۱ به ۵۸ میلیون قطعه رسیده که رشد ۲۲درصدی دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی خاطرنشانکرد: در حال حاضر تعداد واحدهای گوشتی فعال استان، ۷۷۴ واحد با ظرفیت ۱۸میلیون و ۲۰۰هزار تن است.
انتهای پیام