احسان فکور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: زمانی که اعضای خانواده به دلیل از دست دادن یکی از عزیزان خود دچار فشارهای متعدد شده و از طرفی به بلوغ روانشناختی کنار آمدن با این قضیه نرسیده است، کلینیک سوگ وارد عمل شده و حمایتهای خود را انجام میدهد.
وی افزود: آمار افرادی که به این کلینیک مراجعه میکنند، کاملاً محرمانه بوده و در گام نخست، ارزیابیهای اولیه برای ارائه خدماتی از جمله: مصاحبه بالینی، انجام تستهای مختلف (آزمونهای تشخیص، ارزیابی و ارجاع فرد به بخشهای مختلف)، به عمل میآید.
کارشناس مسئول سلامت روان دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۵ الی ۶ خانوار به کلینیک سهروردی مراجعه میکنند، گفت: این مرکز با ارائه خدمت به همه افراد نیازمند مشاوره و دریافت کمکهای معنوی، سعی در برطرف کردن بخشی از مشکلات و فشارهای روحی و روانی واردشده به خانوادههای مراجعه کننده را دارد.
به گفت فکور، استقبال خوبی از کلینیک سهروردی در سطح استان و کشور شده است و با ساز و کارهای فراهم شده، کارشناسان حرفهای و متخصصی در این مرکز فعالیت دارند که با مراکز درمانی که فوتی دارند در ارتباط بوده و از این مجرا، با خانوادههای متوفی، تماس و ارتباط برقرار میکنند تا برای مشاورهی سوگ، به کلینیک مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه حضور روانشناسان بالینی در این مرکز اعم از روانپزشک، کار درمانگر، مددکار، نوروتراپیست و غیره جهت کمک به افراد نیازمند درمان است، گفت: ارائه خدمت در این کلینیک با انواع تجهیزات تخصصی و با روشهای مختلف درمانی اعم از شوکدرمانی و غیره، انجام میشود.
انتهای پیام