علیرضا دهمرده در گفت وگو با ایسنا، افزود: این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸.۵ درصد رشد داشته است.
وی گفت: با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۱۹ هزار تن گوشت مرغ تولید و به تدریج به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شده که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و ۴۵۰۰ تن از مرغداری های بومی ، مجموعا ۴۵۰۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
انتهای پیام