به گزارش ایسنا، رضا سلامتی افزود: مساحت این پروژه بالغ بر ۸ هزار و ۴۵۰ کیلومترمربع در قالب ۱۳ برگه نقشه زمینشناسی در مقیاس عملیاتی یک پنجاه هزارم به همراه گزارش تخصصی علمی در محدوده میان عقدا در شمال و مهریز جنوب است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه توسط ۱۳ نفر کارشناس مسئول، ۸ نفر کارشناس همراه، ۵ نفر ناظر علمی و یک نفر مشاور طی ۸۰ روز پیمایش صحرایی انجام شده و مدیر پروژه طرح تحول استان یزد نیز بهنام پاشازاده است.
سلامتی گفت: در این عملیات تاکنون به عنوان دادههای خام، نشانههای معدنی قابل توجهی از آهن، سرب، روی، مس، فلدسپات و شواهدی از کانیسازی طلا شناسایی شده است.
به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، به گفته مدیرکل دفتر زمینشناسی منطقهای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در حال حاضر تمام کارشناسان و ناظران برای تلفیق و یکپارچهسازی اطلاعات علمی به دست آمده در شهر یزد گردهم آمدهاند تا با رقومیسازی نهایی این دادهها پروژه را به اتمام برسانند.
سلامتی درباره هدف از انتخاب این منطقه از استان یزد، تصریح کرد: به واسطه وجود ایالتهای معدنی فلزی و تایید این انتخاب توسط دادههای ژئوفیزیک هوایی جهت ظرفیتسنجی و پیجویی مواد معدنی آشکار و پنهان در این استان ارزشمند جزء اولویت کلان پروژههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور قرار گرفته است.
انتهای پیام