مجید دوهندو در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت موکب های گیلان در مراسم پیاده روی اربعین حسینی سال جاری، اظهار کرد: امسال ۳۵ موکب دارای مجوز را سازماندهی کردیم.
وی با اشاره به استقرار یک موکب در لوشان(خروجی استان گیلان)، چهار موکب در مرز خسروی و یک موکب در مرز مهران، افزود: چهار موکب در شهر نجف اشرف، چهار موکب در مسیر پیاده روی نجف تا کربلا و ۲۱ موکب در کربلای معلی مستقر بودند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان با بیان اینکه موکب های استان از سوم لغایت ۲۳ صفرماه، فعالیت خود را آغاز کردند، گفت: جمعا بیش از ۱۱۲ هزار و ۶۵ نفر اسکان داشتیم و بالغ بر ۲۹۴ هزار و ۱۱۹ پرس شام، ۳۷۸ هزار و ۶۵۰ پرس نهار و ۱۷۶ هزار و ۶۹۰ پرس صبحانه بین زائران توزیع شد.
دوهندو با اشاره به برپایی یک موکب درمانی در کربلا تحت عنوان موکب ۳۱۳ حضرت مهدی(عج)، خاطرنشان کرد: دو موکب ویژه خواهران نیز داشتیم؛ همچنین با ابتکار یک موکب، امکان مکالمه تلفنی رایگان برای زائران فراهم بود و همه زائران می توانستند با خانواده های خودشان تماس برقرار کنند.
وی با بیان اینکه در همه موکب های گیلان خدمات عمومی شامل کفاشی و خیاطی و فرهنگی و... به زائران ارائه می شد، عنوان کرد: همه امکانات موکب ها توسط نذورات مردمی تامین شده و دولت تسهیلگر تردد زائران در کشور عراق بود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات گیلان با اشاره به ارائه خدمت موکب درمانی از تاریخ ۲۷ مردادماه لغایت ۴ شهریورماه به ۱۲ هزار نفر، تصریح کرد: ۱۹۶ نفر شامل ۲۶ پزشک عمومی، ۸۴ پرستار، ۱۶ ماما، ۱۲ تکنسین دارو، ۲۶ امدادگر و ۳۳ نیروی پشتیبانی - خدماتی در موکب درمانی گیلان حضور داشتند.
وی ضمن قدردانی از مسئولان و اصحاب رسانه و مردم ولایتمدار و انقلابی گیلان در حمایت از موکب های اربعین، تاکید کرد: موکب های گیلان ظرفیت بزرگی هستند و موکب داران علاوه بر ایام اربعین، آمادگی خدمت رسانی در حوادث غیر مترقبه همچون سیل و زلزله و آتش سوزی و... را دارند.
انتهای پیام