آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز 8 شهریور در دیدار بهرام سلطانی مدیرکل امور مالیاتی استان و معاونین، مالیات را پشتوانه عظیم مالی دولتها دانست و اظهار کرد: حتی اگر کشوری از ثروتهای طبیعی هم برخوردار باشد واقعا درست نیست که اداره امور از آن منابع خدادادی باشد و این هنر نیست.
وی افزود: دولت باید زمینههای خودکفایی، اشتغال، درآمدزایی و رشد اقتصادی را فراهم کند، فشار به یک خانواده و یک کارمند و کسانی که دخلشان به خرجشان نمیرسد جز بیعدالتی چیز دیگری نیست، ظلم و نارضایتی است و آثار زیانبار دارد.
آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: به تاکید حضرت علی (ع) مالیات در صورتی که بستر شغل ضعیف باشد ظلم و فساد است، بنابراین دولتها همان مقداری که به اخذ مالیات توجه میکنند باید به فکر افزایش تولید و درآمدزایی خانوادهها باشند، اگر ۲۰درصد از درآمد مالیات دارد باید ۸۰درصد برای افراد باقی بماند.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مسئله دیگر این است که باید بستر تولید خانوادهها و افراد فراهم شود و بدون درآمد نباید مالیات سنگین داشته باشیم، به همان مقدار اگر آنهایی که بستر تولیدشان فراهم است بخواهند در مالیات دادن و گرفتن شل برخورد کنیم آسیبی بزرگ و کاری نادرست است، نباید هیچ ملاحظهای داشته باشیم، قانون نباید برای ضعفا باشد.
این مسئول با بیان اینکه رشد باید حسابشده، علمی و منطقی باشد، اعلام کرد: از طرفی باید دولت الکترونیک را اینجا کاملا پیاده کنیم، تمام معاملات باید داخل سیستم باشد، خود به خود مالیات براساس همان تعیین میشود.
وی یادآور شد: اینکه فلان صنف یا شخص اصلا دستگاه کارتخوان ندارد صحیح نیست، کار و کاسبیهای زیرزمینی و چند لایهای باید شفاف باشد، همه چیز باید سیستمی باشد، اساس کار این است که کارها علمی شود.
آیت الله محمدی لائینی عنوان کرد: شعار پیشروی به سمت دولت الکترونیک دو الی سه دهه مطرح شده اما عملی نمیشود، در این راستا میتوان از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان بهره گرفت و الگویی برای استانهای دیگر باشید، حتما باید رابطه خوبی با معنویت و تقوا داشته و نماز اول وقت و ارتباط با خدا و امام زمان(عج)را فراموش نکنید و اجتماعی، فرهنگی ارزشی باشید.
انتهای پیام