به گزارش ایسنا، رسانههای صهیونیستی گزارش کردند مهاجرت معکوس از داخل سرزمینهای اشغالی به خارج از آن در پی احتمال پاسخ یمن، ایران و نیز تاثیر عملیات حزبالله لبنان که در پاسخ به ترور شهید «فواد شکر» یکی از فرماندهان مقاومت لبنان اجرایی کرد، به شدت افزایش یافته است.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد، شواهد نشان میدهد اکثر کسانی که از ماه نوامبر از سرزمینهای اشغالی فرار کردهاند، برای بازگشت برنامهای ندارند و عملا انتقال کامل زندگی خود به خارج از فلسطین اشغالی را شروع کردهاند. این دادهها نشان میدهد پروژه رژیم صهیونیستی رو به زوال است و علاوه بر آن اعتماد شهرکنشینان صهیونیستی به کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضعیف شده است.
در همین زمینه، روزنامه «تایمز اسرائیل» ماه میلادی گذشته نوشت، با آغاز ماه ژوئن نیم میلیون یهودی سرزمینهای اشغالی را ترک کردند و در ۶ ماهه اول جنگ غزه برنگشتند و معلوم نیست که آیا این تصمیم موقت است یا یک مهاجرت همیشگی خواهد بود. مسالهای که تاییدی بر ورود رژیم صهیونیستی به مرحله نابودی است.
روزنامههای عبری دیگر هم نوشتند از زمان تهدید ایران، یمن و لبنان به یک حمله سنگین، مهاجرت از سرزمینهای اشغالی به خارج مجددا در سال جاری میلادی افزایش یافته است و اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی آمار واقعی مهاجرت معکوس را فاش نمیکند.
براساس گزارشهای منتشر شده در رسانههای صهیونیستی، با افزایش روند مهاجرت معکوس، ورود به سرزمینهای اشغالی در ماههای اول جنگ ۷۰ درصد کاهش یافته است و تنها ۲۰۰۰ یهودی بین ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳ وارد سرزمینهای اشغالی شدهاند، در حالی که قبلا هر ماه ۴۵۰۰ یهودی وارد میشدند. میزان مهاجرت به داخل سرزمینهای اشغالی طی ۲ ماه گذشته به شدت کاهش یافته است.
کابینه رژیم صهیونیستی برای مقابله با این مهاجرت معکوس مجبور شده مالیات خرید مسکن و املاک در شهرکهای صهیونیستی را لغو کند. روزنامه صهیونیستی «گلوبس» نوشت، کابینه رژیم صهیونیستی به منظور تلاش برای جذب بیشتر یهودیان و مقابله با خطر مهاجرت معکوس، از ماه جاری میلادی امتیاز معافیت مالیاتی خرید مسکن برای تازهواردان را گسترش داده است.
علاوه بر بحران مهاجران معکوس، این امتیازات، موجب کاهش میلیونها دلار از بودجه خزانه و خسارت اقتصادی میشود و مشکلات متعددی برای رژیم صهیونیستی به بار میآورد.
اقتصاد رژیم صهیونیستی به مرور افت میکند، زیرا با کسری فزاینده بودجه روبروست و بر اثر حملات یمن و حزبالله لبنان متحمل خسارت اقتصادی کلان شده است. کسری بودجه از ابتدای سال جاری تاکنون به حدود ۲۰ میلیارد دلار رسیده است و اکثر بخشهای اصلی اقتصاد به دلیل کاهش واردات و صادرات در پی تعطیل شدن بندر ایلات و تعقیب کشتیهای رژیم صهیونیستی توسط ارتش یمن، فلج شدهاند.
انتهای پیام