به گزارش ایسنا، صادرات، محرک اصلی دومین اقتصاد بزرگ آسیای جنوب شرقی، در جولای ۱۵.۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت که بزرگترین افزایش از مارس ۲۰۲۲ تاکنون است. این افزایش در مقایسه با پیشبینی افزایش ۶ درصدی در نظرسنجی رویترز و به دنبال کاهش ۰.۳ درصدی سالانه در ماه ژوئن بود.
واردات در ماه جولای نسبت به سال قبل ۱۳.۱ درصد افزایش یافت، در حالی که در نظرسنجی پیشبینی شده بود که افزایش ۲.۸ درصدی داشته باشد. این منجر به کسری تجاری ۱.۳۷ میلیارد دلاری در ماه جولای شد که بیشتر از پیشبینی کسری ۰.۵۲ میلیارد دلاری بود.
صادرات در دوره ژانویه تا جولای، ۳.۸ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ افزایش یافت، در حالی که واردات ۴.۴ درصد افزایش یافت که منجر به کسری تجاری ۶.۶ میلیارد دلاری برای این دوره شد. این وزارتخانه هدف رشد صادرات خود را برای کل سال یک تا ۲ درصد حفظ کرد.
این وزارتخانه اعلام کرد که صادرات به آمریکا در ماه جولای ۲۶.۳ درصد نسبت به سال قبل و صادرات به چین ۹.۹ درصد افزایش یافته است، اما صادرات به ژاپن ۲.۵ درصد کاهش یافته است.
طبق گزارش رویترز، این وزارتخانه در بیانیهای عنوان کرد که محمولههای محصولات کشاورزی و صنعتی در ماه جولای ۸.۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت، در حالی که حجم صادرات برنج ۰.۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت و به ۶۰۴ هزار تن رسید.
انتهای پیام