میثم لک زایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در جای جای سیستان و بلوچستان مدرسه سازی به جریانی تبدیل شده و نهضت بزرگ ساخت و ساز در حال وقوع است.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۵۰۹۰ کلاس درس ساخته و با هدف بهرهمندی دانش آموزان از فضای آموزشی استاندارد در اختیار ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق قرار گرفته است.
لک زایی گفت: به همت و اراده و نگاه بلند خیرین نیک اندیش خوشبختانه هر سال شاهد افزایش صددرصدی آورده مجموعههای خیریه در استان هستیم که در کنار اعتبارات دولتی کمک شایانی در راستای تامین فضای آموزشی استاندارد برای فرزندان این سامان کرده است.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ادامه داد: در دولت سیزدهم، سیستان و بلوچستان رتبه اول پروژههای تحویلی، مردمیسازی و مشارکت خیرین را کسب کرده که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ نیز بین استانهای کشور این جایگاه حفظ شود.
وی خاطرنشان کرد: با تمام تلاش به دنبال تغییر وضعیت موجود به وضعیت مطلوب هستیم و با اراده فراگیر و گستردهای که از سوی مسئولین و مردم و همه خیرخواهان وجود داشته، سرانه فضای آموزشی استان از ۳.۳ به ۳.۸ ارتقا یافته است.
لک زایی اظهار کرد: به همت مجموعههای خیریه و کمکهای مردمی نزدیک به ۶۰۰ فضای آموزشی در سال ۱۴۰۲ شادابسازی و تعمیر و مرمت شدهاند و پیشبینی میشود در سال ۱۴۰۳ نیز ۵۵۰ مدرسه دیگر در این طرح قرار گیرند.
وی بیان کرد: از مهر ۱۴۰۲ تا مهر ۱۴۰۳ تعداد ۱۴۶۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شده و ۴۴ هزار نفر دانش آموز از نعمت فضای آموزشی استاندارد بهرهمند شدهاند.
انتهای پیام