به گزارش ایسنا نورالله مرادی با اشاره به تلاش سازمان محیط زیست در بهرهبرداری از ظرفیت فرهنگی و هنری اقوام ایرانی برای اعتلای فرهنگ حفاظت محیط زیست گفت: در حوزه هنر موسیقی برنامهریزی کردهایم تا با تولید ۱۲ اثر موسیقایی گام مهمی در ایجاد فضا برای ارتقاء و نهادینهسازی فرهنگ حفاظت از محیطزیست برداریم.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: این آثار موسیقایی به زبانها و گویشهای محلی کردی، آذری، لری، بختیاری، بلوچی، مازنی، گیلکی، عربی، کردی کرمانجی و قشقایی ساخته خواهد شد.
وی محتوا و درونمایه این ترانههای محلی را مباحث و موضوعات محیطزیستی برشمرد و افزود: بدون شک انتقال مفاهیم محیط زیستی در قالب شعر و ترانه با زبانهای بومی، تأثیر بیشتری را بر مخاطبان خواهد داشت و زمینه ساز کمک همه افراد جامعه بر بهسازی محیطزیست خواهد شد.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست موسیقی محلی را از ریشه های فرهنگی و هویتی جامعه بزرگ ایرانی ارزیابی کرد و افزود: این نوع موسیقی به دلیل اینکه قدمت و دیرینگی در آداب، رسوم، سنن و جغرافیای کشورمان دارد، از تاثیرگذاری بیشتری بر مخاطب برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیطزیست، مرادی مسیر توسعه فرهنگ حفاظت از محیطزیست را استفاده از تمام ظرفیتهای فرهنگی دانست و گفت: ما به عنوان متولی فرهنگ حفاظت از محیط زیست میکوشیم تا از همه ظرفیتهای فرهنگی برای دستیابی به این مهم بهرهبرداری کنیم.
انتهای پیام