دکتر محمدرضا رضایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سلامت دهان و دندان بخشی از سلامت عمومی محسوب میشود بنابراین توجه به آن علاوه بر پیشگیری، در فراهم آوردن سلامت مردم نیز موثر است.
وی افزود: با راهاندازی صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج از سال ١۴٠١ امکان بهرهمندی ۱۰ گروه اولیه بیماران از درمانهای دندانپزشکی فراهم شده است. در حال حاضر بیش از ١۴ خدمت دندانپزشکی در تعهد بیمه پایه است و مراجعان از طریق مراکز طرف قرارداد، خدمات دندانپزشکی خود را دریافت میکند.
رضایی بیان کرد: سقف خدمات دندانپزشکی امسال با افزایش بیش از ۴٠ درصدی برای بیماران تالاسمی،هموفیلی، بال پروانهای و اوتیسم ١٢۵ میلیون ریال، بیماران روانی مزمن ۱۰۴ میلیون ریال، پیوند کلیه ۸۳ میلیون ریال، بیماران دیالیزی و سرطانی ۶۲ میلیون ریال و بیماران MS و متابولیک مبلغ ۴۱ میلیون ریال تعیین شده است. شرط دریافت خدمات در قالب بسته بیماران خاص و صعب العلاج، نشاندار بودن بیماران این ۱۰ گروه بیماری در سامانه نشان سازمان بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با دعوت از دندانپزشکان عمومی و متخصص مطبدار برای همکاری گفت: در حال حاضر امکان عقد قرارداد به صورت حضوری و الکترونیک برای متقاضیان دندانپزشک فراهم است و پرداخت به موسسات به صورت منظم و ماهانه انجام میشود.
وی افزود: در خوزستان ۶۲ هزار بیمار صعب العلاج، نشاندار و مشمول خدمات دندانپزشکی هستند.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: از سال ۱۴۰۲ هزینه خدمات دندانپزشکی به صورت فاکتوری پرداخت شده و از سال گذشته تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان در این زمینه پرداخت شده است.
رضایی عنوان کرد: از این به بعد بستههای خدمتی دندانپزشکی اجرایی شده است و بیمارانی که به مراکز طرف قرارداد مراجعه میکنند تنها فرانشیز را پرداخت میکنند.
انتهای پیام