به گزارش ایسنا، حسین مهدوی، رئیس دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران در آستانه انتخاب رشته داوطلبان ورود به دانشگاه و بازدید برگزیدگان کنکور سراسری از دانشگاه تهران، گفت: دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی با سه گرایش «بیوتکنولوژی مولکولی»، «بیوتکنولوژی پزشکی» و «فراورش زیستی» نسبت به پذیرش دانشجو اقدام میکند.
رئیس دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران با یادآوری اینکه سال ۱۴۰۲ برای نخستین بار در این سه گرایش نسبت به پذیرش دانشجو اقدام شد، گفت: پذیرش دانشجو در دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران دارای مصاحبه نیز است.
استاد دانشکدگان علوم دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: رتبههای برتر کنکور و عموماً دارندگان رتبههای زیر ۲۰۰ گروههای آزمایشی تجربی و ریاضی، مخاطبان تحصیل در دکتری پیوسته بیوتکنولوژی هستند.
مهدوی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش در هر گرایش دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران با توجه به علاقه دانشجویان پذیرفته شده و همچنین اساتید تعیین میگردد، تاکید کرد: کیفیت در این دانشکده حرف اول را میزند. در سال تحصیلی گذشته که اولین دوره پذیرش در سه گرایش رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی بود، پس از انجام مصاحبه علمی از داوطلبان تحصیل در این رشته، فقط ۱۲ داوطلب پذیرش شدند. بنابراین یک مؤلفه مهم پذیرش دانشجو در دانشکده بیوتکنولوژی، حفظ و ارتقای کیفیت است.
رئیس دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران با دعوت از رتبههای برتر و تک رقمیهای کنکور سراسری برای تحصیل در دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران، گفت: دانشکده بیوتکنولوژی به عنوان مجهزترین مرکز علمی بیوتک کشور با توان ارتباطی استفاده از کلیه امکانات آزمایشگاههای دانشگاه تهران و همچنین توان علمی دانشکدههای مختلف دانشگاه تهران فرصت مناسبی برای رتبههای برتر است.
انتهای پیام