سیدمرتضی اوصیا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ایجاد تسهیلات خاص بانکها با بهره پایین و بازپرداخت بلندمدت برای این فروشگاهها موجبات زمینهسازی برای تخفیفهایی تا ۵۰ درصد برای این فروشگاهها شده و در نهایت زمینهساز ایجاد نظام سرمایهداری را در کشور ایجاد میکند.
وی بیان کرد: این در حالی است که بسیاری از فروشگاههای کوچک برای دریافت وام باید سپرده داشته و خیلی از آنان حتی توان دریافت وام ۱۸ درصدی در بازه ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هم ندارند و سوال اینجاست آیا این انصاف است و اجحاف در حق کسبوکارهای کوچک نیست؟
رییس اتحادیه خواربار و لبنیات شهرستان بابل در ادامه خاطرنشان کرد: در تمام مشکلات کشور مثل سیل، زلزله و کرونا شاهد حضور بازاریها در صف اول کارهای خیرخواهانه هستیم، اما از طرفی مالیاتهای کمرشکن، عوارض بیرویه و بدون کارشناسی، هزینههای هنگفت برق، گاز، آب و در بسیاری از واحدهای صنفی هزینههای بالای اجاره مغازه، کارگر و.. برای واحدهای کسبه خواربار و لبنیات، امرار معاش آنان را کمرشکن کرده است.
وی افزود: متاسفانه در تصمیمات کلان کشور، تناسب درآمد اتحادیهها در شهرهای مختلف دیده نشده و اتحادیهها در بسیاری از شهرهای کوچک با مشکلات درآمدی مواجه هستند.
سیدمرتضی اوصیا با ابراز تأسف درخصوص دریافت هزینه بازدیدهای میدانی اداره استاندارد، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات صنف خواربار و لبنیات نیز حضور نمایندگانی از اداره استاندارد است که برای بازدید از ترازوها که در راستای شرح وظایف آنها بوده، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان بابت هر ترازو دریافت میکنند؛ سوال اینجاست با چه قانونی حق دریافت مبلغی بابت بازدید دارند؟ در این رابطه نامهای به دادستانی شهرستان در تاریخ ۲۴ تیر ۱۴۰۳ برای بررسی موضوع ارسال کردیم که تا این لحظه هنوز پاسخی دریافت نشد.
انتهای پیام