به گزارش ایسنا، شامگاه پنجشنبه، یک مقام صهیونیستی به رسانه «تایمز آو اسرائیل» گفت که توافق آتشبس به معنای پایان جنگ در غزه نیست.
تایمز آو اسرائیل به نقل از این مقام گزارش کرد: «تا زمانی که حماس با یک توافق موافقت نکند، ما به جنگ ادامه خواهیم داد، البته حتی اگر با آتشبس هم موافقت کنند، جنگ ادامه خواهد داشت. البته در صورت انعقاد توافق آتشبس، درگیری در مرحله اول توافق متوقف میشود، اما ما تا رسیدن به تمام اهداف جنگی خود، به جنگ ادامه خواهیم داد.»
به تازگی، یکی از تحلیلگران نشریه آمریکایی «واشنگتنپست» در گزارشی ضمن انتقاد از «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کارشکنی وی در روند دستیابی به توافق آتشبس، نوشت که «با وجود مخالفت سران نظامی اسرائیل، نتانیاهو بهدنبال نابودی کامل حماس است. این مسئله حتی به اذعان سران نظامی اسرائیل، غیرممکن است.»
در همین راستا، شبکه خبری «الجزیره» نیز در واکنش به خبر تایمز آو اسرائیل و اظهارات این مقام صهیونیستی پیرامون ادامه یافتن جنگ غزه حتی در صورت دستیابی به آتشبس، نوشت: «اصرار این مقام اسرائیلی، همراستا با سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیرامون خواست وی برای ادامه یافتن حملات نیروهای این رژیم علیه نوار غزه، با وجود مخالفت آشکار آمریکا با این مسئله و خواست واشنگتن برای پایان یافتن کامل جنگ از طریق توافق آتشبس است.»
از طرفی، خبرگزاری رویترز به نقل از ۱۰ منبع آشنا با دور مذاکرات جدید برای آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی گزارش داد که اختلافات بر سر حضور نظامی تلآویو در غزه و همچنین آزادی زندانیان فلسطینی، مانع از دستیابی به توافق آتشبس و تبادل اسیران شده است.
با این وجود، رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که نمایندگان این رژیم، آمریکا و مصر پنجشنبه شب در قاهره درباره تحولات نوار غزه و مذاکرات آتشبس گفتگو خواهند کرد.
بر اساس گزارش رسانه های صهیونیستی، مذاکرات قاهره با هدف دستیابی به اجماع در مورد موضوع محور فیلادلفیا (صلاح الدین) و گذرگاه رفح برگزار خواهد شد.
اما، پافشاری مقامات رژیم صهیونیستی روی ادامه یافتن جنگ درحالی است که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه وارد سیصد و بیست و یکمین روز خود شد و مناطق مسکونی همچنان هدف حملات ارتش صهیونیستی قرار دارد. تازهترین شمار قربانیان این حملات از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۴۰ هزار و ۲۶۵ شهید و ۹۳ هزار و ۱۴۴ زخمی رسیده است.
در این جنگ علاوه بر تخریب گسترده و گرسنگی که جان صدها کودک فلسطینی را گرفته و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان محسوب میشود، بیش از ۱۰ هزار فلسطینی دیگر هم مفقود شدهاند.
از ابتدای جنگ، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگی ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخته و بیش از ۱۳۲ هزار فلسطینی شهید و زخمی شدهاند. از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام