حمیدرضا رضایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه استان مرکزی در میزان اعزام زائران برای اربعین حسینی رتبه پازدهم کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: آمار زائران اعزامی از استان مرکزی در اربعین امسال نسبت به سال گذشته افزایش قابل ملاحظهای داشته است که پس از اتمام اعزام زائران در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به خدماتی که به زائران اربعین از استان مرکزی ارائه می شود گفت: ۳۰ موکب استان مرکزی از زرندیه تا نقطه صفر مرزی مهران در بخشهای پذیرایی، اسکان، خدمات خودرویی، سلامت و تغذیه به زائران حسینی خدمات ارائه میکنند. ۵۲ موکب این استان نیز در سامرا، کاظمین، نجف، کربلا و مسیر پیادهروی نجف به کربلا از زائران اربعین حسینی پذیرایی میکنند.
وی بیان کرد: موکب سلامت وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک و موکب پالایشگاه و پتروشیمی شازند نیز خدمات تخصصی مربوطه را به زائران ارائه میکنند.
رضایی با بیان اینکه استان مرکزی معین استان ایلام و شهر مهران است، گفت: با استقرار موکب در شهر مهران افزون بر ۱۰۰ نفر پاکبان در نقطه صفر مرزی بین ایران و عراق مشغول خدمت رسانی به زائران هستند. همچنین دستگاههای خدمات رسان استان به همراه هلال احمر خدمات لازم را ارائه میکنند.
وی با اشاره به تشکیل کمیتههایی متشکل از دستگاه های اجرایی استان از اردیبهشت ماه سال جاری برای ارائه خدمات در اربعین گفت: تکالیف دستگاه های اجرایی در این کمیته مشخص شد و همچنین مقرر شد هلال احمر استان با دایر کردن درمانگاه در شهر کربلا خدمات بهداشتی و درمانی را با حضور افزون بر ۵۰ نفر را به زائران ارائه کند.
دبیر ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اتخاذ تدابیر لازم برای برگشت زائران اربعین حسینی گفت: کمیته حمل و نقل ستاد اربعین حسینی با مدیریت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در پایانه مرزی مهران مستقر است و با دستور استاندار مرکزی ماشین آلات حمل و نقل عمومی به مرز اعزام شده اند تا زائران بتوانند با سهولت به کشور برگردند.
وی گفت: خوشبختانه مدیریت برگشت زائران بسیار خوب بوده است و امیدواریم با خدماتی که ارائه شده مشکلی در برگشت زائران بوجود نیاید.
انتهای پیام