به گزارش ایسنا، الکساندر شولتز، سخنگوی بخش فناوری اطلاعات آمستردام، به کانال BNR گفت: تلگرام یک پناهگاه امن برای هکرها، مجرمان سایبری و فروشندگان مواد مخدر است. این امر آمستردام را به اولین شهرداری در کشور تبدیل میکند که استفاده از تلگرام را به طور رسمی برای کارمندان خود ممنوع میکند.
این اپلیکیشن در سالهای اخیر، به عنوان یک پلتفرم چت مورد استفاده فروشندگان مواد مخدر، عرضه کنندگان اسلحه گرم و علاقه مندان به محتوای غیراخلاقی، شهرت یافته است. این فعالیتها باعث شد حتی پارلمان هلند، ممنوعیت استفاده از تلگرام در سراسر کشور را بررسی کند اما انتقادها نسبت به محدود کردن آزادی بیان، مانع این اقدام شد.
با این حال، آنچه سال گذشته اتفاق افتاد، ممنوعیت سراسری استفاده از اپلیکیشنهایی مانند تیکتاک، تِمو و علی اکسپرس در تلفنهای کاری کارمندان دولت بود. این اپلیکیشنها همگی در روسیه و چین مستقر هستند که از نظر کشورهای اروپایی، یک جنگ ترکیبی را علیه غرب راه انداختهاند.
این اپلیکیشنها مانند تلگرام، خیلی محبوب هستند. دو اپلیکیشن از میان آنها، سایتهای خرید برای کالاهای ارزان از چین هستند. پاول دوروف، موسس تلگرام، روسی است اما روسیه را ترک کرده و مدعی شده است میخواهد این اپلیکیشن را از مداخله و سیاست، دور نگه دارد.
بر اساس گزارش پایگاه خبری اروپایی مِیِر، دفتر مرکزی تلگرام به دوبی منتقل شده و این شرکت، رسما در ویرجین آیلندز، رجیستر شده است.
انتهای پیام