فاطمه خیر دوست در گفتوگو با ایسنا، افزود: اینکه اعتیاد در سن پایین بهشدت درحالرشد است؛ ریشه در مشکلات اقتصادی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خانوادهها نیز دارد؛ نوجوانان از خانوادهها دچار ترس میشوند و ترجیح میدهند فشارهای وارد شده بر خود را به شکلی مهار کنند.
کارشناس مددکاری اجتماعی خانواده تصریح کرد: مقابله با اعتیاد در کودکان سیستان و بلوچستان نیازمند تلاش جمعی و همکاری نهادها و سازمانهاست و دولت با توسعه اقتصادی، بهبود وضعیت آموزش، تقویت نیروهای انتظامی و قضایی و نیز توسعه خدمات بهزیستی و درمان میتواند نقش مهمی در مقابله با این معضل ایفا کند.
وی ادامه داد: سازمان مردمنهاد با آموزش و اطلاعرسانی، حمایت از خانوادهها و ایجاد مراکز حمایتی میتوانند به دولت در این راه کمک کنند؛ همچنین خانوادهها با برقراری ارتباط صمیمانه، آموزش و راهنمایی، حمایت و یاری میتوانند نقش اساسی در جلوگیری از ورود کودکان به دام اعتیاد ایفا کنند.
خیر دوست خاطرنشان کرد: با مقابله با اعتیاد به کودکان نیازمند، تلاش جمعی و همکاری نهادها و سازمانها برای تقویت بهبود وضع اقتصادی و درمان میتوان نقش مهمی در مقابله با این اوضاع داشته باشند.
وی گفت: سیاستها و راهبردهای این مهم در ترکیبی گستردهتر آن گاه مؤثر واقع میشود که چشمانداز عملکرد خانواده و روابط خانوادگی چه درون این نهاد و چه در تعامل با سایر نهادهای اجتماعی نه ایستا که پویا در نظر گرفته شود.
انتهای پیام