جلال یوسفی در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: از ابتدای فصل کاشت تا کنون ۶۳۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان زیر کشت خربزه رفته که پیشبینی میشود تا پایان فصل کاشت به ۷۰۰ هکتار افزایش یابد.
وی افزود: با وجود مطلوب شدن نسبی شرایط آبی، کشاورزان این شهرستان در طول سالهای متمادی با برخورداری از دانش و علم کافی در حوزه تولید خربزه، محصول با کیفیتی را تولید میکنند که از این میزان سطح کشت شده در حوزه شهرستان، به طور میانگین از هر هکتار ۳۵ تن خربزه برداشت میشود که انتظار میرود در سال جاری ۲۵ هزار تن محصول تولید و روانه بازار داخلی در سطح کشور و بخشی از آن نیز به کشورهای عراق و ترکیه صادرات شود.
وی تصریح کرد: از آنجا که بازار فروش و قیمت محصول، تعیین کننده میزان کشت و تولید محصول است، به دلیل تقارن برداشت و عرضه محصول خربزه با فصل تابستان از بازار مصرف پررونقی برخوردار بوده و امسال همین امر باعث شده انگیزه کشاورزان در افزایش سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته ۲ برابر افزایش یابد.
یوسفی با اشاره به اینکه ارقام کشت شده در این شهرستان از نوع نیاگارا، راک، دیسکاوری است افزود: اشتغالزایی به ازای هر هکتار، ۴۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در فصل کاشت، داشت و برداشت ایجاد میشود.
انتهای پیام