رامین سمیعیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به نظارت ویژه دامپزشکی بر موکبها، رستورانها و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در مسیر تردد زوار اربعین، گفت: علاوه بر نظارتهای عادی دامپزشکی، اکیپهای ویژه دامپزشکی در شهرستانها و مرکز استان در ایام اربعین حسینی بر روند تهیه و طبخ فرآوردههای دامی در موکبها و رستورانها و همچنین بر فعالیت مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان نظارت دارند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه بابیان اینکه فعالیت موکبها زیر ذره بین نیروهای دامپزشکی قرار دارد، گفت: از اکیپهای دامپزشکی خواسته شده تا بر فعالیت موکبها نظارت ویژه داشته باشند تا خدای نکرده مشکلی برای سلامت زوار ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه تیمهای دامپزشکی کار نظارت بر فرآیند تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی با منشا دامی را بر عهده دارند، افزود: از ۱۰ روز گذشته کار نظارت بر رستورانها، مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و موکب های مسیر تردد زوار اربعین در استان کرمانشاه را تشدید کرده و در این مدت بیش از ۱۲۰ مورد بازدید از این مراکز داشتهایم.
وی افزود: در این مدت حدود ۳۰۰ کیلوگرم گوشت و فرآوردههای خام دامی فاسد شناسایی و از چرخه مصرف زوار اربعین حذف شده است.
وی یادآور شد: کار نظارتهای دامپزشکی را تا بازگشت کامل زوار اربعین (هشتم شهریور) ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام