حسین محمدی امروز (چهارشنبه، ۳۱ مرداد ماه) در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که در استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال در بحث ارتقای بهرهوری واحدهای تولیدی استان زنجان در اولویت قرار داشت، ادامه داد: در بحث احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال، بخشی مربوط به واحدهای تحت تملک شبکه بانکی در استان زنجان بود.
او با بیان اینکه تا ابتدای امسال از ۳۰ واحد شناساییشده تحت تملک شبکه بانکی استان زنجان ۱۹ واحد احیا شده است، گفت: امید است امسال بتوانیم ۱۱ واحد تولیدی تحت تملک شبکه بانکی را به چرخه تولید استان بازگردانیم.
وی با بیان اینکه استان زنجان، استان برتر کشور در زمینه احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال غیرتملک بانکی است، اظهار کرد: تا ابتدای امسال ۱۱۰ واحد تولیدی غیرتملک شبکه بانکی اعم از واحدهای صنعتی، معدنی، گردشگری و کشاورزی به چرخه اقتصادی بازگشتهاند.
او مقدار اشتغال ایجادشده به واسطه احیای واحدهای اقتصادی در استان زنجان را بسیار با اهمیت دانست و گفت: با توجه به میزان سرمایهگذاری انجامشده برای احیای این واحدها و مقدار اشتغال ایجادشده در استان سبب شده تا زنجان میان ۳۱ استان کشور، استان برتر معرفی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیتهای اقتصادی استان زنجان مرتبط با اداره صمت، میراث فرهنگی و کشاورزی و پارک علم فناوری است، افزود: طبق پیشبینیها ۲۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات محقق شود که از این مبلغ ۴۰ درصد برای احیا و کمک به واحدهای صنعتی استان، ۳۰ درصد در حوزه جهاد کشاورزی (احیای دامداری و دامپروری و بحث گلخانهای)، هشت درصد برای پروژههای میراث فرهنگی استان زنجان و پنج درصد نیز برای پارک علم و فناوری استان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام