حمید حریری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه چند ماه است این دستگاه خراب شده و هنوز تعمیر نشده است، اظهار کرد: بیماران در بخش پرتودرمانی در بجنورد بهصورت رایگان درمان میشدند؛ اما با خراب شدن دستگاه مجبورند به شهرهای مشهد، تهران، سبزوار و ... مراجعه کنند.
وی گفت: هزینه هر جلسه پرتودرمانی سه میلیون تومان است و برای ۴۰ جلسه، بیماران باید ۱۲۰ میلیون تومان پرداخت کنند که برای آنها مبلغ زیادی است و خراب شدن دستگاه شتابدهنده خطی در بجنورد آه و ناله بیماران مبتلا به سرطان این استان را درآورده است.
حریری با اشاره به اینکه بیماران قادر به پرداخت این هزینه ها نیستند، ادامه داد: این مشکل سبب شده است تا تعدادی از بیماران درمان را رها کنند.
وی تاکید کرد: این دستگاه باید هرچه سریعتر تعمیر شود و مسئولان علوم پزشکی استان تا زمان تعمیر دستگاه میتوانند با مسئولان علوم پزشکی سایر استانها مذاکره کنند تا بیماران این استان را تحت پوشش قرار دهند و بیماران با هزینههای خیلی کمتر یا رایگان پرتودرمانی را انجام دهند.
رئیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خراسان شمالی افزود: سرطان، بیماریای نیست که بیماران منتظر بمانند تا قطعه خرابشده این دستگاه از خارج بیاید و دستگاه تعمیر شود و درمان از سرگرفته شود، مسئولان استان باید به دنبال چارهای برای حل این مشکل باشند.
انتهای پیام