به گزارش ایسنا، به دنبال ثبت دادخواست توسط یکی از سهامداران یک شرکت دانشبنیان حوزه فناوری نانو از طریق دفاتر خدمات قضایی و ارجاع پرونده اختلافی به مجتمع حل اختلاف تخصصی شرکتهای دانشبنیان و نخبگان، بررسی این پرونده در دستور کار این شورا قرار گرفت.
در این پرونده که در شعبه شماره ۲۶۲۷ مجتمع حل اختلاف شرکتهای دانشبنیان رسیدگی شد، بعد از ابلاغ قضایی و تعیین وقت، اولین جلسه رسیدگی با حضور طرفین اختلاف، وکلا و حضور سرپرست و قاضی مجتمع و اعضای شعبه مربوطه برگزار و طی آن اظهارات طرفین دریافت شد. سپس با توجه به عدم توافق طرفین به دستور قاضی مجتمع پرونده جهت بررسی حقوقی و مشاوره به بخش مشاوره حقوقی مجتمع ارجاع شد.
با توجه به تفاهم نمایندگان حقوقی و وکلای طرفین طی جلسه مشاوره، در جلسه دوم رسیدگی علیرغم وجود زمینههای توافق، همچنان توافق حاصل نشد که با پیگیرهای متعدد، مذاکره و میانجیگری با سهامداران اصلی و خرد، شرکت سرمایهگذار و وکلای طرفین، در نهایت طی جلسه چهارم طرفین به حل اختلاف از طریق یک ساز وکار مالی و اجرایی به منظور تبادل مالی به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال به تفاهم رسیدند.
با اعلام رضایت طرفین، با تایید اعضای شعبه ۲۶۲۷ و تایید قاضی مجتمع، رای صلح و سازش صادر و گزارش اصلاحی و دادنامه نهایی از طریق سامانه ثنا به طرفین ابلاغ شد.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، طبق سازوکار شعب صلحی شوراهای حل اختلاف، توافق و تعهدات طرفین اختلاف در صورت تایید و امضای صورتجلسه اصلاحی و صدور دادنامه نهایی، لازم الاجرا بوده و از طریق شعب اجرای احکام دادگستری قابل اجرا است.
طبق این گزارش مجتمع ۲۶ حل اختلاف تخصصی شرکتهای دانشبنیان و نخبگان بهعنوان اولین مجتمع شورای حل اختلاف تخصصی حوزه دانشبنیان کشور بهمنظور رسیدگی تخصصی به اختلافات فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری تاسیس شده است.
این مجتمع با دو شعبه رسیدگی و حضور ۶ نفر بهعنوان اعضای شعب که از نخبگان و افراد مؤثر زیست بوم نوآوری و فناوری در حوزههای مختلف علمی کشور هستند، به ارائه خدمات حقوقی و قضایی مرتبط با حل اختلاف میپردازد.
انتهای پیام