به گزارش ایسنا، مهدی الیاسی در دومین مجمع شبکه ملی مدیران تحقیق و توسعه و نوآوری کشور، گفت: دو شاخص شدت تحقیق و توسعه به GDP و سرمایهگذاری VC از مهمترین شاخصهای ارزیابی وضعیت کشورها در تحقیق و توسعه است. ما در حوزه تولید علم در وضعیت خوبی قرار داریم، ولی در ثبت پتنت وضعیت خوبی نداریم.
وی افزود: از این رو در قانون جهش تولید دانشبنیان برای رفع چالشهای توسعه این دو شاخص ابزارهایی تعریف شده است که شامل دو بند ۱۱ و ۱۳ این قانون است.
الیاسی هدف اصلی از ایجاد شبکه مدیران تحقیق و توسعه و نوآوری کشور را حمایت از مدیران تحقیق و توسعه به عنوان رهبران نوآوری در بخش صنایع ذکر کرد و یادآور شد: این شبکه شامل ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان، اعضای هیات علمی، مدیران تحقیق و توسعه و هلدینگهای دانشبنیان میشود و با پشتوانه این شبکه میتوان به شکلگیری زیست بوم تحقیق و توسعه کمک کرد.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاستجمهوری، هم تعاملی نهادها، تعریف پروژههای تحقیق و توسعه مأموریتگرا، تأمین مالی و اجرای پروژههای شبکهسازی و تأمین زیرساختهای مشترک تحقیق و توسعه صنعتی را از کارکردهای شبکه مدیران تحقیق و توسعه نام برد و افزود: در این راستا تاکنون ۵۰ همت طرح تحقیق و توسعه از سوی شرکتهای دانشبنیان آپلود شده است و امیدواریم با این اقدام سهم ۳ دهم درصدی تحقیق و توسعه از GDP به ۷ درصد در مدت ۲ سال ارتقاء یابد.
به گزارش ایسنا، دومین مجمع شبکه ملی مدیران تحقیق و توسعه و نوآوری کشور همراه با نمایشگاه جانبی آن با حضور جمعی از مدیران معاونت علمی ریاستجمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت عتف، وزارت صمت و همچنین، جمعی از مدیران تحقیق و توسعه برجسته و منتخب شرکتهای دارای واحدهای تحقیق و توسعه فعال، ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
انتهای پیام