محمود زاهدنژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از اولویتهای اورژانسی بیمارستان اردستان موضوع آب و برق است، به نحوی که از لحاظ پدافند غیرعامل و اضطرار، نیاز داریم که آب بیمارستان یک منبع جداگانه از شهر داشته باشد.
وی با اشاره به رایزنیهای انجام شده با اداره آب منطقهای، افزود: نیازمند خیّری هستیم که در سطح شهرستان بتواند یک ساعت آب چاه خود را به بیمارستان اهدا کند تا اداره آب منطقهای در بیمارستان آن یک ساعت را جابجا کند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان، تصریح کرد: مخزن آب بیمارستان فرسوده است و پرت آب قابل توجهی دارد. مخزن جدید خریداری شده ولی با توجه به مصرف بالای آب در بیمارستان مخزن آب جوابگوی فقط ۲۴ ساعت بیمارستان خواهد بود. اکنون نیازمند خیر آب برای بیمارستان هستیم تا این مشکل برطرف شود.
برق بیمارستان باید دو فیدر باشد
زاهدنژاد یکی از مشکلات بیمارستان را تک فیدر بودن آن عنوان کرد و گفت: زمانی که برق شهر و قسمتی که بیمارستان قرار دارد به هر دلیلی قطع میشود برای چند دقیقه جریان برق در بیمارستان هم قطع میشود در صورتی که جریان برق برای برخی از بیماران ما حیاتی و حساس است و آنها را با مشکلاتی مواجه میکند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود ژنراتوری که در بیمارستان وجود دارد ولی پاسخگوی تمام بخشهای بیمارستان نیست. برق بیمارستان باید دو فیدر باشد تا زمانی که جریان برق به هر دلیلی از قسمتی از شهر قطع میشود در فیدر دیگر جبران شود که بیماران دچار مشکل نشوند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با بیان اینکه قطع نوسان برق میتواند به دستگاههای بیمارستان آسیب و خسارت جدی وارد کند، تأکید کرد: حوادث و اتفاق خبر نمیکند و باید هر چه زودتر بتوانیم بیمارستان اردستان را با حمایت مسئولان شهرستان دو فیدر کنیم تا نگرانیها کامل برطرف شود.
انتهای پیام