مهدی رمضانی امروز (۲۹مرداد) در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت در سنندج اظهار کرد: شان این جلسه کمیته هماهنگی و نظارت و اجرای قانون است همه باید در این خصوص پای کار باشیم و به وظایفی که وجود دارد عمل کنیم.
وی تصریح کرد: زمانی میتوانیم در این حوزه خوب تصمیم بگیریم که خود را جای معلولین بگذاریم تا زمانی که این حس و ذهنیت ایجاد نشود نمیتوانیم به درستی تصمیم بگیریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه همه ما در معرض معلولیت هستیم، گفت: قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، قانون کاملی نیست و برای درک درست از شرایط معلولین و برنامهریزی مناسب باید خود را با فضای ذهنی معلولان در جامعه همراه سازیم.
به گفته رمضانی، ادبیات صحبت و برخورد با معلولین بسیار مهم است زمانی که ذهنیت خود را به جامعه معلولین نزدیک کردیم میتوانیم برای آنها برنامهریزی مناسب داشته باشیم.
وی با تاکید براینکه مناسب سازی مهمترین دغدغه معلولین است، گفت: اینکه ساختمانها و اماکن عمومی که تا قبل از تصویب این قانون ساخته شده مناسبسازی نشده قابل درک است، البته باید تمهید لازم برای مناسبسازی آنها به گونهای که بار مالی زیادی را بر دستگاهها تحمیل نکند اندیشیده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: در ساخت ساختمانهای جدید هم باید تمام ضوابط که نیاز است مد نظر قرار گیرد در غیر این صورت مجوز پایان کار به ساختمانها داده نشود.
رمضانی بر ضرورت حضور نمایندگانی از جامعه معلولین در جلسات تخصصی تاکید کرد و افزود: خروجی جلسات و تصمیمگیری که برای جامعه معلولین صورت میگیرد باید رصد و با دستگاههایی که به وظایف خود عمل نمیکنند، برابر قانون برخورد لازم صورت بگیرد.
وی عنوان کرد: در قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت برای دستگاههای مختلف تکالیفی در نظر گرفته شده که باید به وظایف خود عمل کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی به عنوان یک ارگان نظارتی باید به صورت ویژه به موضوع معلولین ورود و وظایف دستگاهها را از جهت سخت افزاری و نرم افزاری رصد و برخورد قانونی لازم را با دستگاههایی که وظایف خود را انجام نمیدهند، برخورد کند.
انتهای پیام