سیدکمالالدین میرجعفریان ۲۸ مرداد در شورای عشایر استان که با حضور معاون سازمان امور عشایر ایران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تلاشهای عشایر در زمینه تولیدات مختلف اعم از صنایع دستی، لبنیات و گوشت، کمک به رشد اقتصادی عشایر با ایجاد بازارچهها و نمایشگاههای دائمی با مساعدت مرکز کشور ضروری است که درباره تخصیص تسهیلات به قشر عشایر برای ایجاد بازارچه نیز باید بانکها پای کار باشند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای آبرسانی به قشلاقها در ۳ سال اخیر، افزود: با همکاری بسیج سازندگی و مشارکت آب و فاضلاب، آبرسانی به روستاها و قشلاقها آغاز شده و تعداد زیادی از روستاها و قشلاقهای شمال استان اردبیل از آب شرب بهرهمند شدهاند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر اقدام آب و فاضلاب در تسریع آبرسانی به قشلاقات و همکاری امور عشایر در این راستا، بیان کرد: عمل به تعهدات پیمانکاری انجام گرفته در اقدام و سرعتبخشی به آبرسانی مورد نیاز است.
میرجعفریان تصریح کرد: توجه به درآمدزایی از محل پنلهای خورشیدی برای عشایر لازم بوده و باید حوزه برق استان اردبیل به این موضوع ورود کند.
وی با اشاره به موضوع آموزش فرزندان عشایر، گفت: توانمندسازی در برابر مسائل اجتماعی و اجرای برنامههای کتابخوانی و ترویج کتاب در منطقه با پیگیری دستگاههای مربوط برای ارائه خدمات مذکور به عشایر، مورد تأکید است.
کانکس بهداشتی برای عشایر ارائه میشود/ دام، سرمایه عشایر است
مهدی میزبان، قائممقام و معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست با اشاره به نقش تاریخساز عشایر استان اردبیل و تلاش برای ارائه خدمات به این قشر، اظهار کرد: ۳۷۰ کانکس بهداشتی در سطح کشور توزیع میشود که ۱۰ مورد آن به اردبیل اختصاص مییابد.
وی ادامه داد: دام برای عشایر بهعنوان سرمایه محسوب میشود و میتواند بخشی از دامداری در مسیر گردشگری نیز تعریف و برای عشایر سوددهی بیشتری به دنبال داشته باشد.
قائم مقام و معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران از پالایش دورهای عشایر در سطح کشور با هدف ارائه کارت عشایری و خدمات مربوط خبر داد و گفت: بعد از نهایی شدن پالایش و مشخص شدن عشایر و فعالان واقعی در این عرصه، همه خدمات در قالب سامانه تعریف و ارائه میشود.
انتهای پیام