سیده ریحانه رضوانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۲۵ هزار و ۱۰۱ نفر از خدمات این بخش شامل آموزشهای مهارتهای زندگی(مهارت مدیریت خشم، مدیریت استرس، ارتباط موثر، مدیریت هیجانات منفی، حل مسئله و تصمیم گیری) آموزش مهارت فرزندپروری، پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از خشونت خانگی، حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا و .... بهره مند شده اند.
وی افزود: در این مدت ۵۲۵۰ نفر از آموزشهای مهارتهای زندگی در گروههای هدف (۱۲ تا ۶۰ سال)، ۵۴۶۴ نفر از مهارتهای فرزند پروری، ۵۴۸۱ نفر از آموزشهای پیشگیری از اعتیاد، ۱۶۹۴ نفر از آموزشهای تحکیم بنیان خانواده، ۱۴۶۸ نفر از آموزش حمایتهای روانی در بلایا بهره مند شده اند.
رضوانی اضافه کرد: همچنین خدمات کاهش آسیب به بیماران دارای اعتیاد به ۱۳۴ نفر، غربالگری اولیه سلامت روان به ۵۱ درصد از افراد یک بار خدمت گرفته و خدمات ارائه شده در مرکز سراج (سلامت روانی -اجتمانی)به ۴۴۱ نفر در قالب مداخلات روانشناختی، مداخلات مددکاری، ویزیت در منزل، گروه درمانی، و ... ارائه شده است.
وی عنوان کرد: ۱۹ هزار و ۳۹۲ خدمت به ۵۱۱۶ نفر توسط روانشناسان ارائه شده است.
این مسئول بیان کرد: ۶۸.۴۸ درصد غربالگری اولیه درگیری با الکل مواد و سیگار در مراقبتهای بهداشتی اولیه در گروه سنی (۱۵تا ۵۹ سال) نیز انجام شده است.
وی با بیان اینکه اولین مرکز سراج با هدف تقویت شبکه بهداشت با ارتقاء خدمات سلامت روانی ـ اجتماعی و حمایت طلبی بین بخشی برای افزایش عوامل محافظت کننده و کاهش عوامل خطر سلامت روانی ـ اجتماعی وارتقای سواد سلامت روان جمعیت تحت پوشش، کنترل و کاهش آسیب اجتماعی در بهمن ماه ۱۴۰۲آغاز به کار کرده است، عنوان کرد: اعضای تیم تخصصی مرکز سراج را روانپزشک، روانشناس بالینی مددکار اجتماعی تشکیل میدهد و تاکنون ۱۳۳ خدمت در این مرکز توسط روانپزشک به بیماران ارائه شده است.
رضوانی خاطرنشان کرد: خدمات بهداشتی سلامت روان با حضور ۴۳ روانشناس در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ارائه میشود.
انتهای پیام