جلال فتاحی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این بیمارستان سیار با تجهیزات کامل یک بیمارستان شامل اورژانس سیار، اتاقک جراحی سیار، دستگاه رادیولوژی و... آماده خدمترسانی به زوار اربعین است.
فتاحی با اشاره به پای کار بودن ۶۰ پزشک و پرستار برای خدمت رسانی به زوار در این بیمارستان سیار، افزود: پزشکان و کادر درمان به صورت شیفت بندی در این بیمارستان آماده خدمترسانی به زوار هستند.
فتاحی یادآور شد: این بیمارستان سیار در پنج کیلومتری مرز خسروی برای خدمت رسانی به زوار برپا شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این بیمارستان صحرایی، ۱۲ پست امداد هم از سوی مجموعه سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه برای خدمترسانی به زوار اربعین در مسیرهای تردد زوار در کرمانشاه از ورودی استان در شهرستان کنگاور تا مرز خسروی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه مراکز درمانی سپاه در استان کرمانشاه هم برای خدمترسانی به زوار اربعین آمادگی دارند، گفت: در استان ۱۰ مرکز درمانی سپاه فعال است که چهار مرکز آن در شهر کرمانشاه و مابقی در شهرستانها برای خدمات رسانی به زوار اربعین آمادگی دارند.
وی اشاره ای هم به استقرار اتاقک سرد در نزدیکی پایانه بین المللی خسروی برای خدمات رسانی به زواری که احیانا دچار گرمازدگی شوند داشت و گفت: این اتاقک سرد ظرفیت پذیرش همزمان شش نفر را دارد و اقدامات اولیه درمانی برای زواری که دچار گرمازدگی شوند، در این اتاقک انجام میشود.
وی افزود: ۱۵ دستگاه آمبولانس هم از سوی مجموعه بهداری سپاه برای خدمترسانی به زوار اربعین در موارد اضطراری در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: ارائه خدمات درمانی به زوار اربعین در بیمارستان صحرایی، پست های امداد و مراکز درمانی سپاه در مسیرهای تردد زوار اربعین در استان کرمانشاه تا اتمام موج بازگشت زوار ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام