سعید حنیفنژاد در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق افزود: بهتر است درخصوص ساماندهی واحدهای زیرزمینی به خود اتحادیه اختیار بدهند؛ چراکه خود ما آمار و اطلاعات دقیقتری در این زمینه داریم.
حنیفنژاد تأکید کرد: قطعاً خود صنف و اتحادیه بهتر میتواند در موضوع آرایشگاههای زیرزمینی اقدام کند. ما میتوانیم آنها را قانونمند کنیم. برای مثال، اگر واحدی ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه دارد، میتوان جلسه برگزار کرده و بررسی کرد که آیا این واحد تاکنون تخلف داشته است یا خیر. میتوان تصمیماتی دربارۀ این واحدها گرفت که با اقداماتی چون نصب ورودی آشکار و دیگر ضوابط به حیات خود ادامه دهند.
او خدمات ماساژ در سطح شهر اصفهان را یکی از دغدغهها برشمرد و توضیح داد: ماساژهای سیار را نیز باید در سامانه بارگذاری کرد تا بتوانند مجوزدار به ارائۀ خدمت اقدام کنند. قانونمندی و نظم خدمات ماساژ دارای اهمیت است.
وی ادامه داد: شغل آرایشگری خدماتی است و این باعث میشود که تعرفهها را بدون همفکری با اتحادیه تغییر دهند. هم گرانفروشی و هم ارزانی یا حراج برای ما مسئلۀ سنگینی است.
او ادامه داد: ناآگاهی واحدهای صنفی به قوانین نیز چالش دیگر ما به شمار میآید. متأثر از همین ناآگاهی، بسیاری از واحدهای صنفی از سوی بازرسان جریمه میشوند. برای این معضل، ما در تنظیم نرخ و سالی دو بار بهطور جدی برنامهریزی میکنیم. این قیمتها باید بهطور دقیق در واحدهای صنفی نصب شود و اجباری است. قیمتها براساس نوع خدمات کاملاً تفکیکشده و روشن هستند.
انتهای پیام