مجتبی خاشی در گفت وگو با ایسنا افزود: برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش'روتک' از اواخر مرداد آغاز می شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ۹۹ درصد سطح زیر کشت خرمای این مناطق را رقم ربی تشکیل می دهد.
خاشی تصریح کرد: منطقه مرزی روتک خاش از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی داخلی و خارجی مناسبی برخوردار است.
وی اظهار کرد: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از یکهزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.
وی گفت: سطح زیر کشت خرمای دیم در شهرستان خاش حدود ۳ هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و ۵۰۰ هکتارمی باشد و سالیانه افزون بر ۱۱هزار تن خرما از نخلستانهای شهرستان خاش به بازار عرضه میشود.
انتهای پیام