امیر حسنزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در این نشست اظهار کرد: در طول بیش از چهار دهه عمر انقلاب اسلامی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و ... اتفاقات خوبی افتاده است و باید در موضوع تغییر شیوه حکمرانی، به حوزه بهرهوری نگاه ویژه داشته باشیم.
وی با اشاره به پیشرفتهای اقتصادی، بهداشت و درمان، دانشگاهها و ... در استان کرمان، گفت: در فاریاب، معدن و کارخانه طلا داریم. چهارمین ماسه کرومیتی دنیا را در استان کرمان داریم و این دستاوردها باید دیده شود.
حسن زاده بیان کرد: ضعفها را قبول داریم، اما باید با خرد جمعی به نتیجهای برسیم که در مسیر بهتر گام برداریم.
لزوم اصلاح فرآیندهای بین دستگاهی
محمدرضا وحیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: در استان، شورای تحول اداری را داریم که یکی از مسائل بررسیشده در آن، ارتقای حکمرانی و چگونگی ارتباط بین دستگاهی یا دستگاهها با بخش خصوصی است.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر کارهای خوبی انجام شده و نتایح اقدامات در امنیت سرمایهگذاری و فضای کسب و کار نمود یافته است و ارتقای وضعیت را میبینیم.
وحیدی با اشاره به لزوم همکاری همه نهادها در دستیابی به اهداف، بیان کرد: برای رسیدن به اهداف، نیاز به اصلاح فرآیندهای تخصصی و بین دستگاهی و به اصطلاح، فرآیندهای مشترک است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان گفت: بیشترین مشکل بخش خصوصی با دولت، این فرآیندهاست که برای ارائه خدمت، چند دستگاه باید اقداماتی انجام دهند تا مجوز نهایی صادر شود و در استان کرمان اصلاح فرآیندها را دنبال میکنیم.
همچنین مهدی بخشی، دادستان کرمان اظهار کرد: کرمان استانی معدنخیز است و پیشنهاد این است شرکتهای بزرگ در استان تحقیقات جامعی انجام و ارائه دهند که در حال حاضر این شرکتها در توسعه و پیشرفت استان، اشتغالزایی و ... چقدر موثرند.
نگاه دستگاهها تعاملی نیست
سیدمهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به پیشرفتهای جمهوری اسلامی با وجود همه تحریمها و فشارها، گفت: بسیاری از مشکلات که بعضاً کلیدیاند، به سطح کلان کشور مربوط هستند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائلی که در حکمرانی با آن مواجهیم، عدم شفافیت است، اگر دولت و حاکمیت بتواند شفافیت ایجاد کند، بسیاری از مسائل حل خواهد شد.
قویدل با اشاره به اینکه فساد نتیجه نبود شفافیت است که منجر به تزلزل حکمرانی میشود، اظهار کرد: نبودن تعامل میان نهادی و مشارکتهای مدنی نیز یکی از مسائل مهم است و در دستگاهها نگاهها فرابخشی و تعاملی نیست. بنابراین مشارکت بخش خصوصی زیر سوال میرود.
معاون دادگستری استان کرمان بیان کرد: نبودن ثبات در تصمیمگیریها بهدلیل متزلزل بودن جایگاهها و تغییر در دولتها، همه تصمیمهای قبلی را زیر سوال میبرد و اینها از مسائلی است که باید به آنها توجه کرد.
وی با اشاره به نامتوازن بودن فرهنگ و اقتصاد، افزود: زمانی میتوان حکمرانی خوب داشت که فرهنگ متناسب با اقتصاد پیش برود و فرهنگ، مهمترین زیرساخت و پیششرط حکمرانی اقتصادی است.
انتهای پیام