سید مهدی میری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت طرح تفصیلی اظهار کرد: طرح تفصیلی بر اساس ضوابط و معیارهای طرح جامع شهر، چگونگی استفاده از اراضی محلات مختلف شهر و همچنین وضعیت شبکه عبور و مرور و میزان تراکم ساختمانی در آن اولویتبندی شده و به بهسازی، نوسازی و توسعه و رفع مشکلات شهر کمک میکند.
وی افزود: در این راستا از مجموع ۳۰ شهر تحت پوشش این اداره کل ۲۰ شهر دارای طرح جامع و تفصیلی مصوب هستند و طرح جامع ۲ شهر کورین و محمدی نیز برای نخستین بار در دست تهیه و تدوین است.
میری اضافه کرد: همچنین از این تعداد ۸ شهر دارای جمعیت زیر ۱۰ هزار نفر هستند که طبق قانون مستلزم تهیه طرح هادی شهری توسط دفترفنی استانداری است.
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت طرح جامع، گفت: طرح جامع، طرح بلندمدتی است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقهبندی مربوط به حوزههای مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری و کشاورزی، تأسیسات و تجهیزات و تسهیلات شهری و نیازمندیهای عمومی شهری، خطوط کلی ارتباطی و محل پایانهها و فرودگاهها و سطوح لازم برای ایجاد تاسیسات و تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق و نوسازی، بهسازی و اولویتهای مربوط به آن تعیین میشود.
میری تصریح کرد: بسیاری از طرح های جامع شهرهای استان در قالب افق ۱۰ ساله تدوین شده است که بعد از اتمام مدت طرح مورد بازنگری قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین طرح جامع و تفصیلی (توامان) شهرهای ادیمی، دوست محمد، بنجار، علی اکبر و گشت نیز درحال تهیه و سیر مراحل تصویب است.
انتهای پیام