به گزارش ایسنا، «راوینا شمسدانی»، سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در جریان گفتوگو با شبکه خبری المیادین تاکید کرد در تنگنا قرار دادن روزنامهنگاران و اعمال محدودیتها علیه اهالی رسانه بر انتقال حقایق میدانی تأثیر میگذارد؛ امری که توانایی تجزیه و تحلیل آنچه اتفاق میافتد و همچنین واکنش جامعه جهانی به اوضاع بهویژه در زمان جنگ را فراهم میکند.
پیشتر کابینه سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در جلسه خود قانونی را مصوب کرده بود که براساس آن این رژیم امکان ممنوع الفعالیت کردن شبکههای خارجی را در صورتی که منافع اسرائیل را به خطر بیندازند، پیدا میکند.
شبکه خبری المیادین نیز در واکنش به این تصمیم رژیم صهیونیستی با صدور بیانیهای که در ۱۰ بند منتشر شده بود، اعلام کرد: «ما ادامه میدهیم، ثابتیم و ریشهداریم. ما با حرفهایگری و تعهد و بدون راه دادن تردید به خود، بدون لکنت و عقبنشینی به کار خود ادامه خواهیم داد».
المیادین معتقد است اشغالگران اسرائیلی با این کار چهره واقعی خود را در تقابل با رسانههای آزاد بهویژه در حوزه اخبار فلسطین و غزه مظلوم، نشان دادند و این تصمیم نشان دهنده ضعف و شکنندگی رژیم صهیونیستی است.
این شبکه لبنانی در پایان تأکید کرد که به انتخاب، راه و گزینه فکری، سیاسی، فرهنگی، اخلاقی و انسانی خود ادامه میدهد و هرگز تسلیم نخواهد شد و دست از یاری فلسطینیها و دفاع از مظلومیت آنها دست برنخواهد داشت. المیادین به افشای سادیسم اسرائیل و اخبار فروپاشی رژیم اشغالگر و از هم پاشیدگی درون جامعه اسرائیل ادامه خواهد داد.
تعداد زیادی از چهرههای لبنانی و عرب در مخالفت با محدودیت اعمال شده بر فعالیت خبرنگاری و رسانهای، همبستگی خود را با شبکه خبری المیادین اعلام کردند که از جمله آنها میتوان به سخنرانی امیل لحود، رئیس جمهور پیشین لبنان اشاره کرد که گفت: «این تصمیم اسرائیل در واقع بزرگترین مدال افتخار برای این شبکه است».
این تصمیم در حالی اتخاذ شده که شبکه المیادین از هفتم اکتبر اخبار مربوط به عملیات طوفان الاقصی و حملات رژیم اشغالگر به نوار غزه و کرانه باختری را پوشش میدهد.
انتهای پیام