مرتضی اسدپور امروز سهشنبه، ۲۳ مرداد ماه در نشست با خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار، با بیان اینکه این شرکت ها در منطقه آزاد انزلی، شهرک صنعتی شماره یک و دو حسن رود فعالیت و تولید دارند، اظهار کرد: تولیدات این شرکتها در زمینههای مختلف از جمله آیتی، الکترونیک، رباتیک، صنایع دارویی، کشاورزی، صنایع غذایی، علوم دریایی همچنین ساخت تجهیزات پزشکی است.
وی افزود: هر فرد و شرکتی که دارای دانش فنی بوده و ایده و فعالیتهایشان در زمره شرکتهای دانش بنیان و فنآور باشد میتوانند در پارک علم و فنآوری عضو شوند.
اسدپور با اشاره به رسالت اصلی مرکز رشد واحدهای فنآور شهرستان بندرانزلی، تصریح کرد: به شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فنآور در سه تیپ؛ اعتبارات و حمایتهای لازم انجام میشود.
وی با اشاره به تیپ اول گفت: هسته فنآور؛ کسانی که در ذهن خود ایده دارند ولی هنوز طرحشان به مرحله اجرا نرسیده با ثبت نام در سامانه جامع که زیر نظر پارک علم و فناوری گیلان است این طرح مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید، ۶ ماه مورد حمایت قرار گرفته و نمونه اولیه را تولید میکنند که در صورت موفقیت در پایان این دوره میتوانند در قالب واحد فنآور که دومین تیپ گزینش و انتخاب مرکز است، فعالیت داشته باشد.
اسدپور با بیان اینکه هسته فنآور شخص حقیقی است ولی واحد فنآور باید شخصیت حقوقی داشته و ثبت شرکت کند، تاکید کرد: واحد یا شرکت فنآور؛ نمونه اولیه را تولید کرده و میخواهد به تولید نیمه صنعتی رسانده و یا کار خود را گسترش دهد که مرکز رشد اعتبارات و حمایتهایی در اختیار این عزیزان قرار میدهد تا بتوانند طرحشان را به مرحله اجرا برساند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فنآور شهرستان بندرانزلی گفت: در تیپ سوم شرکتها در قالب مستاجر یا موسسه مورد حمایت قرار میگیرند.
وی افزود: هسته، واحد و شرکتهای مستاجر باید در سامانه ثبت نام انجام دهند و در دو مرحله فعالیتهایشان ارزیابی میشود و در صورت اخذ حد نصاب لازم از دیدگاه هیئت ارزیاب که اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه گیلان هستند، میتوانند از تسهیلات و حمایتهای مرکز بهرهمند شوند.
انتهای پیام