مدیرکل دامپزشکی استان ایلام:

مواکب و آشپزخانه‌های اربعین از گوشت مورد تأیید دامپزشکی استفاده کنند

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از مواکب و آشپزخانه‌های پخت غذا برای زائران اربعین خواست در از گوشت مورد تأیید دامپزشکی در پخت غذا استفاده کنند.

دکتر یونس احمدی با ایان این مطلب به ایسنا اظهار کرد: سال قبل حدود ۵۰ تن گوشت و فراورده‌های خام دامی فاسد از مواکب و آشپزخانه‌ها ضبط شد و امسال نظارت‌ها شدیدتر خواهد بود.

وی افزود: دامپزشکی استان، هر نوع گوشتی که مهر دامپزشکی نداشته باشد را نمی پذیرد و آن را غیرقابل استفاده در مواکب و آشپزخانه‌های اربعین می‌داند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به فصل گرما و بیماری‌های خاص که در فصل گرما از طریق گوشت و دیگر فراورده‌های خام دامی ممکن است منتقل شود گفت: تیم‌های نظارتی دامپزشکی استان بر اساس وظایف ذاتی و نظارتی تمام مواکب استان و آشپزخانه‌های پخت غذا برای زائران اربعین حسینی (ع) را نظارت خواهد کرد و به‌طور قطع از توزیع غذا با گوشتی که ذبح مورد تأیید دامپزشکی نداشته باشد، جلوگیری می‌کند.

دکتر احمدی افزود: طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در اربعین سال ۱۴۰۳ با هدف نظارت برمواکب و مراکز عرضه مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی بین‌راهی از ۲۴مرداد تا ۶شهریور ۱۴۰۳ اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403052315442
  • خبرنگار : 71299