منصور دیان اردستانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال با هدف افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در قم تعداد ۴۱ واحد راکد پرواربندی دام سبک فعال شدند.
وی ادامه داد: استان قم در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.
دیان اردستانی تصریح کرد: با تلاش صورت گرفته در حدود سه سال گذشته اقدامهای لازم برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین برای بیش از ۱۲ هزار رأس دام در قم انجام شد و برای ۷۳۷ هزار راس دام کار پلاک کوبی و هویت گذاری صورت گرفت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، توزیع نهادههای دامی با هدف رشد تولید گوشت قرمز در این استان روند مطلوبی دارد.
وی در خصوص تخصیص و توزیع هرگونه نهادههای دامی واردتی (ذرت، کنجاله سویا و جو دامی)، اظهار کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تخصیص و توزیع هر گونه نهاده دامی وارداتی (ذرت و کنجاله سویا و جو دامی) باید از طریق سامانه بازارگاه نهادههای کشاورزی انجام شود.
دیان اردستانی در پایان ضمن تاکید بر رصد مستمر وضعیت تولید محصولات دامی در استان، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت این موضوع (عرضه خارج از شبکه و احتکار) مشمول حکم قاچاق کالا را خواهند داشت که این نهادهها شامل کنجاله سویا، ذرت و جو دامی است.
انتهای پیام