مجتبی داوری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: در این راستا کار طعمهگذاری و ایجاد رعب و وحشت را انجام دادهایم و در ادامه از شهروندان درخواست میکنیم که رهاسازی فاضلابهای خود به داخل خیابان و یا گذاشتن زبالهها در خارج از منزل شدیداً خودداری کنند؛ چرا که آب و غذای موشها را فراهم میسازند که باعث ازدیاد جمعیت موشها در سطح شهر میشود.
داوری بیان کرد: اگر شهری بدون موش و سگ و گربه میخواهیم نباید به آنها غذا دهیم، متأسفانه شهروندان خودشان شرایط را برای جانوران موذی در شهر فراهم میکنند، چرا که آب، غذا و پناهگاه سه شاخصه اصلی حیات جانوران موذی هستند، بنابراین مشارکت مردم مهمترین راه مقابله با موشهاست.
به گفته وی چند ماهی است که معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر اکیپهای شبانه کنترل جمعیت موش در سطح معابر شهر را راهاندازی کرده است.
داوری با تأکید بر اینکه موثرترین روش در کنترل جمعیت موش، مشارکت مردم در مدیریت اصولی پسماندها و فاضلاب خانگی است، افزود: آب و غذای مورد نیاز موشها توسط خودمان تامین میشود و زمینه رشد و تکثیر موش را خودمان فراهم میکنیم.
معاون خدمات شهری ملایر تصریح کرد: برای فائق آمدن به شرایط موجود، ضرورت دارد رفتارمان را در مورد شیوه دفع پسماندها و فاضلاب خانگی اصلاح کنیم.
داوری با بیان اینکه اجرای طرح جهادی نظافت عصرگاهی معابر شهر با اولویت معابر فرعی با استفاده از ظرفیت موجود و بدون استفاده از نیروی انسانی جدید انجام میشود، افزود: این طرح در کوچههای تقوی پور، ملکی، بیات، گودرزی، مفتاح، خانجانی، ۲۰ متری ایمان، کوچه های اسلامی، فیضی، آزادی، ترکمن، مرادی، پیام شمخانی، میدان سرو اندیشه یک تا پنج و کوچههای فرعی و در خیابان باهنر، بهزیستی، تورث، سجادی، خیابان باباطاهر، فلسطین، درخشان یک تا چهار و کوچههای فرعی در حال اجراست.
وی همچنین در بحث وضعیت درختان سطح شهر، گفت: یکی از معضلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم آفتهایی است که به جان درختان چنار افتاده است که در ملایر نیز مستثنی نیست و مشاهده میکنیم که چنار و گونههای چنار در حال خشکشدن هستند.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر از انجام مطالعات فراوان در این راستا خبر داد و گفت: اقدامات لازم را برای قطع درختان و جلوگیری از خشکشدن درختان چنار انجام میدهیم.
انتهای پیام